+31 76 - 5331331
Upgrades - Downgrades

Upgrades - Downgrades

U heeft een contract met ons gesloten voor Corporate Internet 50 Mbit/s en de bandbreedte is niet meer toerekend of juist veel te veel. In dat geval is het mogelijk om de verbinding te upgraden of downgraden. Het wijzigingen van de verbinding is in veel gevallen binnen enkele dagen doorgevoerd waardoor u snel gebruik kunt maken van de nieuwe snelheid. Maar hoe gaat dit in zijn werk en wat zijn de consequenties?

Verbinding Upgraden

Binnen de looptijd van uw Zakelijk Internet contract is het makkelijk om de snelheid te upgraden naar een hogere bandbreedte. U kunt de gwenste wijziging aan ons doorgeven door per e-mail of telefonisch contact op te nemen met één van onze consultants. Zij kunnen de nodige stappen met u doorspreken en de juiste documenten aanleveren om de upgrade te verzorgen. Tevens zullen zij in geval van een Managed Router of Managed Firewall nagaan of deze geschikt voor de nieuwe bandbreedte.

Wanneer de bandbreedte wordt gewijzigd kan dat consequenties hebben voor de keuze van de router. Als uw router de nieuwe snelheid niet ondersteunt zult u een nieuwe router moeten aanschaffen. Wanneer de bestaande router geschikt is voor de hogere bandbreedte zult u Traffic Shaping in uw router moeten aanpassen om maximaal rendement uit de upgrade te kunnen halen.

Bij een wijziging van de bandbreedte is het noodzakelijk om de shaper-instellingen in uw router aan te passen aan de afgenomen capaciteit in Mbit/s van de verbinding.

Verbinding Downgraden

Aan het downgraden van uw verbinding zijn altijd kosten verbonden. Deze worden door onze consultants altijd vooraf met u besproken. Na de downgrade dient u instellingen in uw router aan te passen met betrekking tot Traffic Shaping. Desgewenst is het mogelijk dat IP Visie u hierin ondersteunt.

Neem met ons contact op voor de juiste documenten met betrekking tot het downgraden van uw glasvezel verbinding.