Upgrades - Downgrades

Upgrades - Downgrades

Het is altijd mogelijk om uw verbinding te upgraden of downgraden. Het wijzigingen van de bandbreedte is in vrijwel alle gevallen binnen enkele dagen na akkoord doorgevoerd.

Upgrade

Wanneer u de snelheid van uw verbinding wil verhogen is dat een kwestie van contact met ons opnemen. Wij bekijken vervolgens of er technisch zaken aangepast moeten worden en wat de eventuele financiele consequenties daarvan zijn. Na akkoord kan de upgrade binnen enkele werkdagen worden doorgevoerd.

Wanneer de bandbreedte wordt gewijzigd kan dat consequenties hebben voor de router en firewall. Het is belangrijk dat zowel de router als de firewall de nieuwe snelheid ondersteunen. Indien u een managed router van ons afneemt en deze blijkt qua capaciteit niet meer te voldoen zullen wij er voor zorgen dat de router wordt omgewisseld voor een 'zwaarder model' en de nodige technische aanpassingen worden doorgevoerd.

Bij een wijziging van de bandbreedte is het altijd noodzakelijk om de shaper-instellingen in uw router aan te passen en te synchroniseren met de afgenomen capaciteit uit het netwerk.

Downgrade

Aan het downgraden van uw verbinding zijn vrijwel altijd kosten verbonden. Deze kosten worden vooraf met u besproken. Na de werkelijke downgrade van de bandbreedte moeten de instellingen in uw router aangepast worden, zodat de snelheid overeen komt met datgene wat vanuit ons core netwerk wordt geleverd.