+31 76 - 5331331
Wordt Zakelijk Internet werkend opgeleverd?
Glasvezel postcodecheck

Wordt Zakelijk Internet werkend opgeleverd?

Bij de keuze voor een zakelijke internetverbinding wordt deze werkend opgeleverd. Om na de oplevering gebruik te kunnen maken van het internet is het belangrijk om een aantal zaken te controleren en na te lopen.


IP-adressen

Elke zakelijke internetverbinding wordt standaard opgeleverd met 4 externe IP-adressen. Bij de keuze voor een Managed Router blijft er één beschikbaar voor bijvoorbeeld een firewall of server. Extra IP-adressen kunnen tegen meerprijs worden geleverd.


Router

Tijdens de oplevering van Zakelijk Internet ontvangt u van ons een Managed Router voorzien van een standaard configuratie. De router is transparant ingesteld, dit betekent dat al het verkeer wordt doorgelaten. Heeft u gekozen om zelf een router te verzorgen, dan kunt u deze zelf configureren met de aangeleverde technische specificaties om gebruik te maken van het internet.


Firewall

Om uw netwerk te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals malware, malafide websites of Anti-DDoS aanvallen, is het noodzakelijk om een firewall te plaatsen. Deze kunt u plaatsen achter de Managed Router of in plaats van een router. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Managed Firewall. Deze wordt door IP Visie voorzien van routerfunctionaliteit waardoor een router overbodig is, minimaal de standaard firewall functionaliteiten en desgewenst op uw verzoek voorzien van specifieke security regels of serices zoals APT Blocker, WebBlocker en Data Loss Prevention.


Wijzigingen

Heeft u na de oplevering vragen over uw verbinding? Neem dan ten alle tijden contact met ons op. U kunt ook contact met ons opnemen voor wijzigingen aan uw verbindingen zoals het toevoegen van IP-adressen of het upgraden van uw verbinding.

Opent u een nieuwe vestiging of gaat u verhuizen? Dan bekijken we graag met u de mogelijkheden op de nieuwe locatie. Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug