+31 76 - 5331331
Wat is de maximale snelheid voor Zakelijk Internet?
Glasvezel postcodecheck

Wat is de maximale snelheid voor Zakelijk Internet?

De dienst Zakelijk Internet kunt u afnemen op verschillende infrastructuren, waaronder Ethernet over Koper, Straalverbindingen en Zakelijk Glasvezel. De maximaal haalbare snelheid wordt niet bepaald door de dienst internet, maar door de gekozen infrastructuur. De techniek die gebruikt wordt is in diverse gevallen samen met de afstand tot een wijkcentrale bepalen voor de snelheid die u zal behalen. De verschillende soorten internetverbindingen hebben elk hun eigen specifieke eigenschappen.

 

Koperverbindingen

Koperverbindingen zijn vandaag de dag te leveren in diverse vormen waaronder ADSL, VDSL Bonded VDSL en VDSL Vectoring. Elke variant kent zijn eigen kenmerkende eigenschappen en maximaal haalbare snelheid. De downloadsnelheid bij koperverbindingen is maximaal 200 Mbit/s afhankelijk van het aantal beschikbare aderparen en de afstand tot de wijkcentrale. De uploadsnelheid is bij koperverbindingen in alle gevallen vele malen lager dan de downloadsnelheid.

 

Straalzender

Om gerbuik te kunnen maken van Zakelijk Internet over een straalverbinding is een zichtlijn tussen uw locatie en de doellocatie (een mast in de buurt) een minimale eis. De afstand tussen de twee locaties is een bepalen factor voor de te baheln snelheid. doorgaans zijn snelheden tot 400 Mbit/s te behalen, dit betreffen altijd 'Premium' diensten waarbij de afgenomen internetsnelheid gegarandeerd is.

 

Ethernet over Koper

Ethernet over Koper verbindingen maken gebruik van bestaande kopernetwerken die aanwezig zijn. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan deze op uw locatie worden gerealiseerd. Deze verbindingen hebben dezelfde kenmerken als Zakelijk Glasvezel, afhankelijk van de locatie en beschikbare aderparen is het mogelijk om snelheden tot maximaal 20 Mbit/s te leveren.

 

Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard geleverd in de vorm van een glasvezel access met een maximale capaciteit van 1.000 Mbit/s. Het is mogelijk om één dienst af te nemen met een snelheid tot 1.000 Mbit/s of meerdere diensten te activeren met verschillende snelheden. Wanneer hogere bandbreedtes gewenst zijn, kan het interessant zijn om te kijken naar oplossingen als Private Line.

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug