+31 76 - 5331331
Kan ik mijn internetsnelheid upgraden?
Glasvezel postcodecheck

Kan ik mijn internetsnelheid upgraden?

U heeft bij de aanleg van uw internetverbinding gekozen voor een specifieke internetsnelheid. De capaciteit van de verbinding kan na verloop van tijd onvoldoende zijn en u wil upgraden. In veel gevallen is dit mogelijk.
 

Ethernet over Koper

Ethernet over Koper kent dezelfde eigenschappen als Zakelijk Glasvezel. Afhankelijk van de locatie is er een maximale snelheid van 20 Mbit/s. Beschikt u reeds over deze snelheid is het niet mogelijk om de snelheid te upgraden. U dient voor hogere snelheden te migreren naar Zakelijk Glasvezel.

 

Zakelijk Glasvezel

De mogelijkheden om uw internetverbinding te upgraden zijn afhankelijk van de capaciteit van uw glasvezel access. De glasvezel access beschikt standaard over een capaciteit van 1.000 Mbit/s. Zolang de capaciteit van uw diensten dit niet heeft overschreden is het mogelijk om uw internetverbinding te upgraden naar een hogere bandbreedte.

 

Zakelijk ADSL en VDSL

Zakelijk ADSL en VDSL zijn oplossing die gebruik maken van het kopernetwerk. Afhankelijk van het aantal vrije aderparen op het IS/RA punt en de afstand naar de wijkcentrale kan een bepaalde bandbreedte worden geleverd. Per locatie is het noodzakelijk om middels een postcodecheck door één van onze netwerkspecialisten de maxiamale snelheid te bekijken en de mogelijkheden om een bestaande verbinding te upgraden.

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug