+31 76 - 5331331
Kan ik gebruik maken van Pinnen over IP?
Glasvezel postcodecheck

Kan ik gebruik maken van Pinnen over IP?

Pinnen over IP is een dienst die gebruik maakt van het IP protocol om betaaltransacties af te handelen. Het is niet mogelijk om alle pinapparatuur zomaar aan te sluiten op de zakelijke internetverbindingen die geleverd worden door IP Visie. 

Navraag bij uw pinleverancier

Wanneer u Pinnen over IP wil gebruiken over een zakelijke internetverbinding van IP Visie is het van belang om na te gaan of de transacties over een niet-geccertificeerde verbinding mogen plaatsvinden. Het pinverkeer vindt dan namelijk plaats over het openbare internet. Dit wordt niet door alle leveranciers toegestaan. Wanneer de transacties over het openbare internet mogen geschieden, kunt u de apparatuur zonder problemen aansluiten. Er is geen limiet voor het aantal pinpads.

Tegenwoordig is een gecertificeerde verbinding geen verplichting meer voor betaalverkeer. Steeds meer leveranciers hebben dit om die reden dan ook niet meer als een vereiste. Desondanks adviseert IP Visie u dit altijd na te gaan bij de leverancier van uw pin apparatuur om teleurstelling te voorkomen.


Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug