+31 76 - 5331331
Hoe kan ik inloggen op mijn router?
Glasvezel postcodecheck

Hoe kan ik inloggen op mijn router?

Het is niet mogelijk om op alle routers in te loggen. Dit is afhenkelijk van of u een managed router afneemt bij IP visie of dat u een router heeft gekocht. Heeft u een eigen router in beheer, dan kunt u met de gegevens inloggen zoals deze zijn aangeleverd door uw leverancier of ingesteld zijn door uw IT Manager.

Inloggen op de kooprouter van IP Visie

Wanneer u een ruter heeft aangeschaft via IP Visie kunt u hierop inloggen door een console cable aan te sluiten. Standaard staat SSH alleen open voor een aantal IP adressen die zijn uitgegeven door IP Visie. Het is niet mogelijk om in te loggen via een webpagina, dit wordt standaard geblokkeerd om problemen met de configuratie te voorkomen.

Inloggen op een managed router van IP Visie

Het is niet mogelijk om in te loggen op een managed router van IP Visie. In het geval ligt de verantwoording van een correct functionerende router niet bij de eindgebruiker, maar bij de provider. De router wordt door IP Visie altijd geïnstalleerd in transparante modus. U kunt zelf een router of firewall (laten) plaatsen achter de managed router van IP Visie.

Ondersteuning nodig?

Heeft u niet de juiste middelen of kennis om aanpassingen te doen op uw kooprouter? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze supportdesk op 076-5 331 341.

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug