+31 76 - 5331331
Contract Zakelijk Internet

Contract Zakelijk Internet

Wanneer u Zakelijk Internet afneemt, sluit u hiervoor een contract. Doorgaans wordt het contract afgesloten voor een periode van 1 jaar, maar kan ook voor een kortere of langere periode van 1 jaar of 5 jaar.. Het contract voor Zakelijk Internet loopt in veel gevallen gelijk met de drager waarover de dienst geleverd wordt, maar dit geldt niet in alle gevallen. 

Zakelijk Internet contract verlengen

In veel gevallen kan het gunstig zijn om uw contract voor Zakelijk Internet te herzien. In de afgelopen jaren is er veel gewijzigd op het gebied van prijzen voor Zakelijk Internet. Dit geldt voornamelijk voor internetdiensten die afgenomen worden op een zakelijke glasvezelaansluiting. Het verlengen van een contract dat 3 jaar of langer geleden is afgesloten, resulteert vaak tot lagere tarieven of meer bandbreedte voor hetzelfde geld.

Hebben alle contracten dezelfde einddatum?

Het is aannemelijk dat de einddatum van uw Zakelijk Internet gelijk ligt met die van de drager, zoals de glasvezel- of VDSL-verbinding. In het geval dat u tijdens het initiële contract een tweede dienst internet heeft aangevraagd, zal deze in de meeste gevallen een afwijkende einddatum hebben. Dit geldt ook voor andere diensten zoals E-VPN op Secure Cloud Connect die op een later moment zijn aangevraagd.

Contract Zakelijk Internet beëindigen

Het is mogelijk om uw overeenkomst voor Zakelijk Internet te beëindigen per einddatum van het contract. U dient hierbij rekening te houden met één maand opzegtermijn. Het contract eerder beëindigen dan dat het contract verlopen is behoort tot de mogelijkheden, maar resulteert in alle gevallen tot een afkoopsom. 

Heeft u vragen over uw contract bij IP Visie? Neem dan contact op met één van onze consultants.