Zakelijk Internet

Onbezorgd internetten voor een vast bedrag per maand
Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Internet

Zakelijk Internet is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en heeft in combinatie met Zakelijk Glasvezel een uptime van 99,9%. Met Zakelijk Internet over Zakelijk Glasvezel bent u direct voorbereid op toekomstige wensen of behoeften: uw dienstenpakket is gemakkelijk uit te breiden met andere diensten als Alarm over IP en Pinnen over IP zonder dat daar een nieuwe verbinding voor nodig is.

De internetsnelheden van Zakelijk Internet zijn te leveren van 2 Mbit/s tot 1000 Mbit/s. De up- en downloadsnelheid zijn altijd gelijk. Bekijk aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck in welke varianten Zakelijk Internet leverbaar is op uw locatie.

Verbindingen voor Zakelijk Internet

Het is mogelijk Zakelijk Internet af te nemen over een andere verbinding dan Zakelijk Glasvezel. De maximaal te behalen internetsnelheid is sterk afhankelijk van de verbinding waarover u de dienst afneemt.

U kunt uw Internet verbinding gemakkelijk upgraden. Het is het handigst als u hiervoor contact met ons neemt, zodat wij kunnen nagaan welke stappen u moet nemen en waar u rekening mee moet houden, zodra de upgrade daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Het is van belang dat uw router en eventuele firewall de nieuwe throughput kunnen verwerken.

Wanneer de bandbreedte wordt gewijzigd kan dat consequenties hebben voor de keuze van de router. Als uw router de nieuwe snelheid niet ondersteunt zult u een nieuwe router moeten aanschaffen. Wanneer de bestaande router geschikt is voor de hogere bandbreedte zult u de shaper instellingen in uw router moeten aanpassen om maximaal rendement uit de upgrade te kunnen halen. IP Visie kan vanaf afstand mogelijk uw router aanpassen of komt desgewenst bij u op locatie om de juiste instellingen te plaatsen in de router.

Bij een wijziging van de bandbreedte is het noodzakelijk om de shaper-instellingen in uw router aan te passen aan de afgenomen capaciteit in Mbit/s van de verbinding.

Traffic Shaping wordt standaard toegepast in het netwerk om de performance van het downstream internetverkeer te optimaliseren. Om dit ook te realiseren voor uw upstream verkeer adviseren wij u om altijd Traffic Shaping op uw eigen router te installeren. Op piekmomenten zorgt Traffic Shaping er namelijk voor dat data niet verloren gaat.

 

Verschil tussen Zakelijk Internet en Corporate Internet

Het is niet zo dat Zakelijk Internet kan gezien worden als een goedkope variant van Corporate Internet. Bij Corporate Internet heeft u meer keuze uit verschillende beschikbare internetbandbreedtes. Wanneer uw business afhankelijk is van uw internetverbinding dan wordt Corporate Internet een geschikte keuze. Dit heeft er alles mee te maken dat Corporate Internet beschikt over een veel uitgebreidere SLA. Het is ook mogelijk om bandbreedtes af te nemen waarbij de afgenomen internetsnelheid geen overboeking heeft. De afgenomen bandbreedte is dan exclusief voor uw afgenomen dienst en wordt niet gedeeld met anderen.

U kunt ook aangesloten worden op een glasvezel in combinatie met Zakelijk Internet door heel Nederland. Voor de mogelijkheden en de tarieven kunt u een glasvezel postcodecheck uitvoeren. De prijzen zijn 99% accuraat. Wenst u andere bandbreedtes dan in onze glasvezel postcodecheck genoemd worden, neem dan contact op met een van onze consultants. Zijn nemen uw mogelijkheden graag met u door. U kunt direct een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie.

Drager Maximale snelheid Meer informatie
Zakelijk Glasvezel 1000 Mbit/s Zakelijk Glasvezel
Ethernet over Koper 20 Mbit/s Ethernet over Koper
VDSL 100 Mbit/s Zakelijk VDSL

Advies nodig?

Onze consultants zijn telefonisch te bereiken op:

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com
Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Internet

Het snelste internet

Tijd is geld. Daarom wilt u zo efficiƫnt mogelijk (online) werken. Zakelijk Glasvezel i.c.m. Zakelijk Internet levert u het snelst mogelijke internet.

Zeer stabiel & betrouwbaar

De up-time van Zakelijk Glas in combinatie met Zakelijk Internet ligt op 99,9%. Dit maakt het glasvezelnetwerk uiterst betrouwbaar.

24/7 Service

De servicedesk van KPN staat 24/7 voor u klaar om meldingen van storingen op te nemen en op te lossen.

Leverbaar door heel Nederland

Zakelijk Glasvezel is in combinatie met Zakelijk Internet leverbaar door heel Nederland.

Beschikbare verbindingen voor Zakelijk Internet

Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel is een symmetrische verbinding die wordt geleverd over een zeer stabiel en betrouwbaar glasvezelnetwerk.

Meer over Zakelijk Glasvezel
Ethernet over Koper

Ethernet over Koper

Uitermate geschikt voor bedrijven die gebruik willen maken van meer bandbreedte, maar geconfronteerd worden met hoge investeringen.

Meer over Ethernet over Koper
Straalzender

Straalzender

Via een speciale antenne wordt een verbinding opgebouwd met het dichtstbijzijnde zichtbare antennepunt van de provider.

Meer over Straalzender
Zakelijk VDSL

Zakelijk VDSL

Zakelijk VDSL is een asymmetrische verbinding dat wordt geleverd over het kopernetwerk van KPN.

Meer over Zakelijk VDSL

Meest gestelde vragen over Zakelijk Internet

Toon alle vragen over Zakelijk Internet

Advies nodig?

Onze consultants zijn telefonisch te bereiken op:

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com