+31 76 - 5331331
Onbezorgd internetten voor een vast maandbedrag
Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Internet

Zakelijk Internet is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en heeft in combinatie met Zakelijk Glasvezel een uptime van 99,9%. Met Zakelijk Internet over Zakelijk Glasvezel bent u direct voorbereid op toekomstige wensen of behoeften: uw dienstenpakket is gemakkelijk uit te breiden met andere diensten IP-VPN, E-VPN of Voice over IP.

Voordelen Zakelijk internet

  • symmetrische verbindingen
  • ideaal voor werken in de Cloud
  • hoge upload- en downloadsnelheden
  • koppelen van vestigingen in één netwerk
  • mogelijkheid om grote hoeveelheden dataverkeer uit te wisselen

IP Visie adviseert Zakelijk Glasvezel voor Zakelijk Internet

Zakelijk Internet is een van de diensten die via het kopernetwerk en het glasvezelnetwerk te leveren is. Het grootste verschil tussen koper en glasvezel infrastructuur is de maximale capaciteit die haalbaar is. Door de technische beperkingen kan op Ethernet over Koper, afhankelijk van de locatie, maar een maximale bandbreedte van 20 Mbit/s worden aangesloten.

Wanneer dit vergeleken wordt met Zakelijk Glasvezel wordt het grootste verschil al snel duidelijk. Een glasvezel access (ook wel glasvezel switch genoemd) heeft standaard een capaciteit van 1.000 Mbit/s. U heeft veel meer capaciteit tot uw beschikking om verschillende diensten af te nemen op dezelfde glasvezel access. De upload- en downloadsnelheid is altijd aan elkaar gelijk en u heeft nagenoeg een oneindig groeipad waardoor u voorbereid bent op de toekomst.

Uitermate snel internet dat bij uw organisatie past

Zakelijk Internet biedt u een scala aan mogelijkheden als het gaat om bandbreedtes. Elke organisatie heeft zijn eigen wensen en behoeften en dat geldt ook voor de internetsnelheid. Onze consultants kunnen u over de juiste snelheid adviseren, waardoor u probleemloos gebruik kunt maken van uw internet, zonder een trage verbinding te ervaren. In onze postcodecheck vindt u de mogelijkheden voor een verbinding met bandbreedtes tot en met 500 Mbit/s, daarboven betreft het altijd een maatwerkaanbod.


DownloadsnelheidUploadsnelheid
Corporate Internet 5050 Mbit/s50 Mbit/s
Corporate Internet 100100 Mbit/s100 Mbit/s
Corporate Internet 200200 Mbit/s200 Mbit/s
Corporate Internet 500500 Mbit/s500 Mbit/s
Corporate Internet 500 >MaatwerkMaatwerk

Voor hoge bandbreedtes is glasvezel als drager uitermate geschikt. Door het aanleggen van een glasvezelverbinding, bent u direct voorbereid op de toekomstige wijzigingen en behoefte binnen uw organisatie.

Snelheidsgarantie voor uw Zakelijk internet

Een van de belangrijkste factoren of uw internetsnelheid behaald wordt is overboeking. Overboeking heeft betrekking op de dienst Zakelijk Internet, en niet op de verbinding (access). De overboekingsfactor geeft aan hoeveel van de afgenomen internetsnelheid gegarandeerd is.  Op het moment dat u een gegarandeerde bandbreedte nodig heeft voor spraak of tijd kritische applicaties kan een overboeking van 1:1 de meest geschikte oplossing zijn. 

OverboekingsfactorAfgenomen snelheidGegarandeerde snelheid
Premium (1:1)100 Mbit/s100 Mbit/s
Basic (1:5)100 Mbit/s20 Mbit/s

In de praktijk komt het maar sporadisch voor dat de afgenomen snelheid niet gehaald wordt. Voor bedrijven en organisaties die afhankelijk zijn van een gegarandeerde snelheid kan een bandbreedte zonder overboeking een uitkomst zijn.

Zakelijk Internet SLA

Belangrijk om te weten is welke Service Level Agreement (SLA) van toepassing is wanneer u een nieuwe verbinding aanlegt. In een SLA worden afspraken gemaakt over zaken zoals binnen welk tijdsbestek een verstoring wordt opgelost en wanneer er onderhoud plaatsvindt aan het netwerk. IP Visie biedt een Standaard SLA en een Advanced SLA:


Standaard SLAAdvanced SLA
Meldingen storingen7 x 24 uur7 x 24 uur
Oplossen storingen7 x 24 uur7 x 24 uur
Storingsherstel90% binnen 8 uur
100% binnen 12 uur
90% binnen 4 uur
100% binnen 8 uur

Zakelijk Internet bestellen

Bent u geïnteresseerd in Zakelijk Internet? Neem contact op met IP Visie voor een telefonisch adviesgesprek. Een van onze consultants zullen samen met u de wensen en eisen doornemen en zal op basis hiervan de meest geschikte oplossing(en) bieden. 

 076 - 5331331