+31 76 - 5331331
Onbezorgd internetten voor een vast maandbedrag
Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Internet

Zakelijk Internet in combinatie met glasvezel is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die op zoek zijn naar een zeer snelle en betrouwbare internetverbinding met een uptime garantie van 99,9%. Met Zakelijk Internet bent u voorbereid op de toekomst.

Kenmerken

  • symmetrische verbindingen
  • ideaal voor werken in de Cloud
  • hoge upload- en downloadsnelheden
  • uiterst betrouwbaar met een uptime garantie van 99,9%

IP Visie adviseert Zakelijk Glasvezel voor Zakelijk Internet

Zakelijk Internet is één van de diensten die zowel via het koper netwerk als het glasvezel netwerk te leveren is. Het grootste verschil tussen koper en glasvezel infrastructuur is de maximale capaciteit die leverbaar is.

Zakelijk Glasvezel kent standaard een capaciteit van 1.000 Mbit/s. Deze capaciteit kan gebruikt worden voor diverse diensten waaronder internet, Ethernet VPN of Voice over IP. De upload- en downloadsnelheid is altijd aan elkaar gelijk en u heeft nagenoeg een oneindig groeipad waardoor u voorbereid bent op de toekomst.

Uitermate snel internet dat bij uw organisatie past

Om gebruik te kunnen maken van applicaties in de cloud, e-mail en surfen op het wereldwijde web is een stabile internetverbinding essentieel. Zeker wanneer de verbinding de levensader van uw organisatie is. Zakelijk Internet biedt een scana aan mogelijkheden als het gaat om bandbreedtes.

Onze consultants kunnen u over de juiste snelheid adviseren. De keuze voor bandbreedte is afhankelijk van een aantal factoren waaronder het aantal medewerkers dat gelijktijdig gebruik moet kunnen maken van de verbinding en hoe u deze wil gaan gebruiken. Onze postcodecheck is uniek in Nederland en geeft in 99% van de checks direct een overzicht van alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Voor hoge bandbreedtes is glasvezel voor bedrijven als drager uitermate geschikt. Door het aanleggen van een glasvezelverbinding, bent u direct voorbereid op de toekomstige groei en behoefte binnen uw organisatie.

Snelheidsgarantie voor uw Zakelijk internet

Een van de belangrijkste factoren op de internetsnelheid die u daadwerkelijk behaald  is overboeking. Overboeking heeft betrekking op de dienst Zakelijk Internet, en niet op de verbinding (glasvezel access). De overboekingsfactor geeft aan hoeveel van de afgenomen internetsnelheid gegarandeerd is.  Op het moment dat u een gegarandeerde bandbreedte nodig heeft voor spraak of tijd kritische applicaties kan een overboeking van 1:1 de meest geschikte oplossing zijn. 

OverboekingsfactorAfgenomen snelheidGegarandeerde snelheid
Premium (1:1)100 Mbit/s100 Mbit/s
Basic (1:5)100 Mbit/s20 Mbit/s

In de praktijk komt het maar sporadisch voor dat de afgenomen snelheid niet gehaald wordt. Voor bedrijven en organisaties die afhankelijk zijn van een gegarandeerde snelheid kan een bandbreedte zonder overboeking een uitkomst zijn.

Zakelijk Internet SLA

Belangrijk om te weten is welke Service Level Agreement (SLA) van toepassing is wanneer u een nieuwe verbinding aanlegt. In een SLA worden afspraken gemaakt over zaken zoals binnen welk tijdsbestek een verstoring wordt opgelost en wanneer er onderhoud plaatsvindt aan het netwerk. IP Visie biedt een Standaard SLA en een Advanced SLA:


Standaard SLAAdvanced SLA
Meldingen storingen7 x 24 uur7 x 24 uur
Oplossen storingen7 x 24 uur7 x 24 uur
Storingsherstel90% binnen 8 uur
100% binnen 12 uur
90% binnen 4 uur
100% binnen 8 uur

Zakelijk Internet bestellen

Bent u geïnteresseerd in Zakelijk Internet? Neem contact op met één van onze consultant voor een telefonisch adviesgesprek. Onze consultant zal samen met u de wensen en eisen doornemen en zal op basis hiervan de meest geschikte oplossing(en) bieden. 

 076 - 5 331 331

De consultants van IP Visie geven u graag advies over Zakelijk Internet.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com