+31 76 - 5331331
Wat is de levertijd voor Zakelijk Internet?
Glasvezel postcodecheck

Wat is de levertijd voor Zakelijk Internet?

De levertijd voor een nieuwe internetverbinding is afhankelijk van enkele factoren: is het netwerk in het verzamelpand reeds gerealiseerd en dient IP Visie voor hardware te zorgen? De levertijd voor de nieuwe internetaansluiting wordt altijd aangegeven op de offertes die uitgebracht worden door IP Visie.

Het netwerk is volledig gerealiseerd

Wanneer het netwerk in het verzamelpand volledig gerealiseerd is, kan een internetverbinding op zeer korte termijn worden opgeleverd. Een nieuwe huurder zou binnen enkele dagen gebruik kunnen maken van internet. Heeft de huurder gekozen voor een managed router van IP Visie, kan men aan de slag zodra deze is aangesloten.

Het netwerk is deels gerealiseerd

Heeft u er aanvankelijk voor gekozen om per verdieping op afroep te realiseren, dan kan de levertijd oplopen. Wanneer de bekabeling niet beschikbaar is, zal de levering van internet sterk afhankelijk zijn van wanneer de netwerkbekabeling is opgeleverd. Wanneer de netwerkbekabeling wél aanwezig is, zal er enkel een switch op de verdieping geplaatst hoeven worden waarna internet direct geactiveerd kan worden.

Het netwerk is nog niet gerealiseerd

Indien het netwerk nog opgeleverd moet worden, kunnen er nog geen diensten voor huurders geactiveerd worden. Potentiële huurders kunnen zich wel alvast melden om diensten aan te vragen. De diensten worden na realisatie van het netwerk geactiveerd, tenzij door de huurder anders verzocht is.

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug