+31 76 - 5331331
Wat is de capaciteit van de glasvezel in bedrijfsverzamelgebouw?
Glasvezel postcodecheck

Wat is de capaciteit van de glasvezel in bedrijfsverzamelgebouw?

Door heel Nederland is het mogelijk om Zakelijk Glasvezel te leveren. De glasvezel bestaat in eerste instantie altijd uit het fysieke toegangspunt, waardoor men gebruik kan maken van de infrastructuur en vervolgens van diensten. Dit fysieke punt noemen we de glasvezel access en kan op veel locaties worden geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s en 10 Gbit/s.

Capaciteit van de glasvezel access

Zakelijk Glasvezel met een maximale capaciteit van 1 Gbit/s is door heel Nederland leverbaar. Deze capaciteit is in veel gevallen ruim voldoende. Toch kan het zijn dat dit niet voldoende is, vooral wanneer een groot aantal organisaties gebruik willen maken van diensten over het glasvezelnetwerk in uw pand, die allemaal een verbinding van 100 Mbit/s of meer willen. In dit soort gevallen kan het nodig zijn om de verbinding aan te laten leggen met een maximale capaciteit van 10 Gbit/s.

Glasvezel access upgraden

In sommige gevallen is het mogelijk om op een later moment de glasvezel access te upgraden van 1 Gbit/s naar 10 Gbit/s. Dit is helaas niet in alle gevallen mogelijk. We vragen u voor deze mogelijkheden altijd contact op te nemen en om de mogelijkheden te onderzoeken. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, bestaat er altijd de optie een tweede glasvezel lijn van 1 Gbit/s binnen te realiseren.

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug