+31 76 - 5331331
Brochure op maat

Brochure op maat

Wanneer het multi-tenant netwerk is gerealiseerd wilt u zich als verhuurder niet bezig houden met het beheer van netwerk, sluiten van contracten voor internet en het beheer ervan en bijhouden of er nog voldoende capaciteit is voor nieuwe huurders. IP Visie ondersteunt u hierin met een brochure op maat die u kunt uitdelen aan potentiële huurders of aan huurders die reeds voor bedrijfshuisvesting hebben getekend.

Kenmerken brochure op maat

  • voorzien van een foto van uw pand
  • te delen met uw (potentiële) huurders
  • overzicht van diensten die geleverd kunnen worden
  • actuele tarieven voor zakelijk internet en toebehoren

Brochure

De brochure wordt voorzien van een inleidende tekst met informatie over IP Visie als provider. Daarnaast vinden u en uw (potentiële) huurders informatie over diensten die geleverd kunnen worden over het glasvezelnetwerk dat is aangelegd in het pand. Voor Zakelijk Internet en toebehoren, zoals een Managed Router worden ook de tarieven vermeld, zodat een nieuwe huurder direct alle informatie in beeld heeft. Op deze manier kan de eindgebruiker zelfstandig contact met ons opnemen om een contract te sluiten.

 

Overzicht van alle diensten

In de brochure worden diverse diensten genoemd met een korte beschrijving zoals IP-VPN, E-VPN of Cloud Connect. Hierdoor weet uw huurder direct voor welke diensten hij of zij bij ons terecht kan. U hoeft op deze manier alleen maar kenbaar te maken dat er reeds een netwerk is aangelegd waarover diensten zoals internet geleverd kunnen worden.

 

Overzicht van de tarieven

Om te zorgen dat uw huurder niet hoeft te wachten voordat tarieven worden toegestuurd, worden direct de tarieven voor Zakelijk Internet genoemd in de brochure. Wenst de betreffende organisatie meer bandbreedte of een geheel ander soort verbinding zoals een Private Line dan is het verstandig dat hij of zij dit kenbaar maakt zodat we de mogelijkheden daarvan kunnen onderzoeken. Wanneer het nodig is dat er een nieuwe verbinding wordt aangelegd, nemen wij contact met u op.

 

Contract wordt direct met IP Visie gesloten

Het contract dat uw huurder sluit, wordt direct met IP Visie gesloten. Dit betekent dat u niet voor elke nieuwe huurder contact hoeft op te nemen met IP Visie voor een nieuwe verbinding. Desgewenst stemmen wij vooraf met u een proces op, om toegang tot het gebouw te verzoeken voor oplevering en afmelding van de werkzaamheden.

 

Updates van de brochure

Het kan voorkomen dat de brochure wordt voorzien van een update; bijvoorbeeld door nieuwe of gewijzigde diensten of prijzen die veranderen. Op dat moment zullen wij ook uw brochure updaten en opnieuw met u delen zodat u altijd de meest actuele brochure in uw bezit heeft.