+31 76 - 5331331
Uw aanspreekpunt voor connectiviteit

Verzamelgebouwen

In tegenstelling tot een locatie waar een pand wordt gebruikt door één organisatie, kan het in een bedrijfsverzamelgebouw nogal eens een hele opgave zijn om alle huurders te voorzien van internet. Speciaal voor verzamelgebouwen heeft IP Visie een uniek multi-tenant oplossing waarbij één fysieke aansluiting wordt gerealiseerd om vervolgens de huurders te kunnen voorzien van diensten zoals internet, telefonie of verbindingen naar een datacenter.

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Het volledige pand voorzien van infrastructuur

Doordat één fysieke aansluiting wordt gerealiseerd kan er vervolgens worden gewerkt met netwerkapparatuur en patches. Op deze manier is het mogelijk om op elke verdieping of in elke bedrijfsunit één of meerdere diensten te leveren. Uw huurders beschikken daardoor zeer snel over diensten zoals internet, omdat de infrastructuur reeds is aangebracht. U hoeft bij een nieuwe huurder niet steeds opnieuw in infrastructuur te investeren.

Investeringen blijven beperkt

U investeert eenmalig in de glasvezelaansluiting en de infrastructuur in het pand die benodigd is om in de diverse units diensten te kunnen afleveren. De investeringen omvatten onder andere de fysieke aansluiting, netwerkapparatuur zoals één of meerdere switches en bekabeling naar de verschillende units. 

De infrastructuur die binnengebracht zal worden beschikt altijd over een capaciteit van minimaal 1 Gbit/s of 10 Gbit/s. U hoeft daardoor niet op korte termijn opnieuw te investeren in nieuwe oplossingen of extra verbindingen om alle huurders van een aansluiting te voorzien.

Uw huurders sluiten een contract met IP Visie

U wil zich als vastgoedeigenaar of verhuurder bezig kunnen houden met uw core-business en niet met het beheren van telecomcontracten van uw huurders met diverse partijen. Speciaal voor uw pand verzorgt IP Visie een brochure die gedeeld kan worden met uw (potentiële) huurders zodat zij direct op de hoogte zijn van de mogelijkheden van een internetaansluiting op basis van glasvezel.

Uw huurder kandirect contact opnemen met IP Visie om een of meerdere diensten af te nemen. Voor vragen en ondersteuning nemen zij ook direct contact op met IP Visie.

Contact

Beschikt u over een kantoorgebouw waar u één uniform netwerk wil realiseren om uw huurders te voorzien van een aansluiting of gaat u op termijn een pand aankopen of bouwen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren en ondersteunen u bij alle stappen van aanvraag tot oplevering.


Neem contact op

De consultants van IP Visie geven u graag advies over Verzamelgebouwen.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com