+31 76 - 5331331

Zakelijk VDSL

Onbezorgd internetten voor een vast bedrag per maand
VDSL postcodecheck

VDSL

VDSL is de logische opvolger van ADSL en wordt in Nederland geleverd over het kopernetwerk van KPN. Een VDSL verbinding is de perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle internetverbinding tegen een vast laag bedrag per maand. De V in VDSL staat voor Very High Bitrate. De meeste DSL verbindingen zijn asymetrisch, dat houdt in dat de download snelheid over het algemeen hoger is dan de upload snelheid.

Snel Internet over VDSL

Zakelijk Internet is over VDSL te leveren in verschillende bandbreedtes. De bandbreedtes worden in 2 varianten geleverd, namelijk op basis van Best Effort (geen snelheidsgarantie) en Premium, waarbij u wel snelheidsgaranties krijgt.

Snelheid

De snelheid van DSL verbindingen blijft in hoge mate afhankelijk van de afstand tot de dichtsbijzijnde wijkcentrale. Na enkele kilometers neemt de kwaliteit van het signaal namelijk af waardoor de snelheid afneemt.

Het kopernetwerk wordt al heel lang gebruikt voor de meeste internetverbindingen. Alle ADSL, ADSL2, ADSL2+ en VDSL verbindingen maken gebruik van de koperinfrastructuur, die op vrijwel elk adres in Nederland aanwezig is.

VDSL als alternatief voor glasvezel

KPN investeert de laatste jaren opnieuw fors in een upgrade van haar kopernetwerk. Door gebruik te maken van nieuwe technieken als pair bonding en bonded vectoring kunnen hoge snelheden tot soms wel 200 Mbit/s worden gehaald met VDSL. Door straatkasten via glasvezel aan de wijkcentrales te koppelen, wordt de afstand over koper beperkt waardoor op veel locaties veel hogere internet snelheden bereikt kunnen worden.


  • Onbezorgd internetten voor een vast laag bedrag per maand
  • Meerdere varianten SLA mogelijk
  • Standaard 4 vaste IP-adressen, uitbreidbaar naar 8 of 16

De consultants van IP Visie geven u graag advies over Zakelijk VDSL.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com