+31 76 - 5331331

Vast Mobiel Integratie

Haal meer uit uw mobiel

Met Vast Mobiel integreert u mobiele toestellen in uw telefonieplatform en laat deze functioneren als IP-DECT-toestellen. Hierdoor haalt u de functionaliteit die wordt mogelijk gemaakt door uw telefooncentrale naar uw mobiel. Bel mobiel met een vast bedrijfsnummer, pas nummerweergave uitgaande gesprekken aan en nog veel meer. Vast Mobiel integratie is bedoeld voor bedrijven en instanties die de gemakken van een telefooncentrale op hun mobiel wensen.

Kenmerken Vast Mobiel Integratie

 • 100% hardware onafhankelijk
 • Mobiel bellen met uw vaste bedrijfsnummer
 • Doorverbinden vanuit mobiel
 • Nummerweergave aanpassen uitgaande telefoontjes
 • Real-time inzicht in verbruik

Volledig geïntegreerd

Met Vast Mobiel kunt u gemakkelijk elk mobiel toestel inzetten binnen uw telefonieplatform. Wanneer gewenst kan een mobiel nummer kosteloos gekoppeld worden aan het hoofdnummer van uw organisatie. Of u nou onderweg bent, thuis werkt of op locatie werkt, u bent altijd bereikbaar op het interne telefoonnummer. Daarnaast heeft u volledig inzicht in de beschikbaarheid van uw collega's en ziet u in één oogopslag welke collega's bezet zijn en welke bereikbaar.

100% hardware onafhankelijk

Het maakt voor Vast Mobiel niet uit of u een iPhone of een Android mobiele telefoon bezit, elk mobiel toestel is te integreren binnen uw telefonieplatform. Dit geldt niet alleen voor de mobiele toestellen, maar ook voor de IP-telefooncentrales. Hiermee is Vast Mobiel uiterst flexibel en kan ingezet worden door iedereen met een centrale en mobiele toestellen ter beschikking.

Haal meer uit uw mobiel

Wanneer uw mobiel met Vast Mobiel geïntegreerd is binnen uw telefonieplatform zal het zich gedragen als een IP-DECT-toestel. Hierdoor haalt u veel functionaliteit van het telefonieplatform direct naar uw handpalm.

 • Switch van vast naar mobiel met één druk op de knop
 • Doorverbinden vanuit de mobiele telefoon
 • Twee nummers op één simkaart
 • Mobiel bellen met een zakelijk nummer
 • Nummerweergave aanpassen uitgaande telefoontjes
 • Nummer doorschakeling
 • Onnodige opties, zoals sms’en en internet, zijn eenvoudig te blokkeren

Inzicht in uw verbruik

Het is voor vele wenselijk het verbruik van afgelopen perioden in de gaten te houden. Daarom biedt IP Visie u de mogelijkheid om via een self-service omgeving uw actuele verbruik real-time in te zien. U krijgt inzicht in de gebelde telefoonnummers, duur en kosten van alle gevoerde gesprekken.


Zelf achter de knoppen

Via een self-service omgeving heeft u zelf de regie in handen. Naast het inzien van uw verbruik kunt u binnen deze self-service omgeving o.a. uw doorschakelingen zelf regelen, nummervermelding instellen, voicemail instellingen aanpassen en nog veel meer.


Aanvragen Vast Mobiel Integratie

Wanneer u ook meer uit uw mobiel wenst te halen dan kunt u een Vast Mobiel integratie aanvraag bij ons indienen. Neem vrijblijvend contact op met ons, dan zullen we de aanvraag met u doornemen. Er wordt gekeken naar uw wensen en er zal hierop passend advies geboden worden.Onze consultants zijn telefonisch te bereiken op:

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug


Testimonial

Bekijk testimonial