+31 76 - 5331331
Vast Mobiel integratie Swyx

Vast Mobiel integratie Swyx

Tegenwoordig kunt u op allerlei manieren bereikbaar zijn, een vast toestel, software op uw laptop of smartphone, DECT-toestel of GSM. Met Vast Mobiel Integratie voegt u vast en mobiel samen binnen dezelfde Swyx telefonieomgeving. Hierdoor kunt u op uw mobiele telefoon gebruik maken van de voordelen van vaste telefonie en visa versa.

Mobiel bellen met uw vast nummer

Een ontzettend groot voordeel van Vast Mobiel integratie is dat u bereikbaar bent onder een enkel nummer. Dit houd in dat wanneer gewenst, alle communicatie via uw bedrijfstelefoonnummer loopt. Als u dan via uw mobiel belt dan zal de ontvanger uw vaste telefoonnummer te zien krijgen. Zo kunnen uw medewerkers gerust mobiel contact opnemen met klanten zonder dat hun mobiele nummer bekend is. Doorschakelkosten zijn hiermee verleden tijd.

Bereikbaarheid al uw collega's overal in beeld

Het liefst wilt u natuurlijk uw collega’s maximaal inzicht geven in uw bereikbaarheid. Door gebruik te maken van de Vast Mobiel integratie geeft u al uw collega's binnen Swyx inzicht in de bereikbaarheid van alle medewerkers. Ook buitendienst-, thuis- of flexwerkers waarmee voornamelijk mobiel contact gevoerd wordt zijn hier in meegenomen. U ziet dus de beschikbaarheid van alle gebruikers binnen uw Swyx telefonieomgeving (inclusief mobiel). Daarnaast is er de mogelijkheid om binnen Swyx een status in te stellen om zo uw collega's meer op de hoogte te stellen over uw bereikbaarheid.

Al uw bedrijfscontacten op zak

Wellicht herkent u dit; u bent onderweg en u moet dringend die ene college spreken maar wat was zijn nummer ook al weer? Met de Swyx App op uw smartphone, heeft u waar en wanneer u wilt toegang tot uw bedrijfscontacten. Dit voorkomt onnodige belletjes en het bespaart u veel tijd, zodat u zich kunt concentreren op die zaken die voor u het belangrijkste zijn. Om het vinden van de gewenste contactpersoon te vergemakkelijken kunt u gebruik maken van de zoekfunctie of contacten toevoegen als favoriet.


Voicemail per gebruiker

Swyx bied de mogelijkheid om voor elke gebruiker binnen het Swyx platform een voicemail in te stellen. Dit kan op een aantal verschillende manieren ingesteld worden. Zo kan je ervoor kiezen om de voicemail door de server te laten versturen als e-mail bijlage. Maar ook is er altijd de mogelijkheid om via Swyx Mobile of de Swyx-it omgeving.