+31 76 - 5331331
SwyxIt, IP bellen via de pc

SwyxIt, IP bellen via de pc

De SwyxIt software maakt u van uw computer niet alleen een praktische en eenvoudig te bedienen telefoon, maar ook een universeel communicatie-apparaat, met alle voordelen van unified communications. Behalve de normale telefoniefuncties biedt SwyxIt ook praktische functies als het starten van conference-calls, intelligent doorschakelen of een geïntegreerde messenger waarmee u chatberichten kunt versturen. Naast bellen met SwyxIt via de PC, is het ook mogelijk te bellen met Swyx via uw smartphone.

Alles wat u van een telefooncentrale verwacht

Met SwyxIt software communiceert u via de PC met het Swyx telefonieplatform zoals een normale telefoon dit met een traditionele telefooncentrale doet. Het is dan ook te verwachten dat de SwyxIt client minstens alle mogelijkheden van een traditionele telefooncentrale heeft. Telefoniefuncties als gesprekken overnemen, kiezen, nummerherhaling, conference-calls, wachtstand, gesprek opnemen, voicemail afluisteren en nog veel meer, zijn natuurlijk aanwezig binnen het Swyx platform.

SwixIt clientEen flexibe uiterlijk stimuleert productiviteit

De Swyx-it client maakt het mogelijk om eenvoudig een ander uiterlijk (skins) voor de gebruikersinterface in te stellen. Dit stelt gebruikers in staat om een groot aantal meegeleverde skins toe te passen, passende bij de special behoefte van hun functie. Denk bijvoorbeeld aan de receptie, hier zal de receptioniste kiezen voor een skin waarijb een groot aantal snel- en lijnknoppen zodat ze overzichtelijk een groot deel van haar contacten in beeld heeft. Daar tegenover zou een standaard gebruiker eerder kiezen voor een comptact formaat uiterlijk.

SwixIt ChatgesprekChatten met uw collega's via SwyxIt

Wenst u een collega op de hoogte te stellen van iets terwijl hij/zij telefonisch in gesprek zit? Zojuist een collega aan de lijn gehad en vergeten wat te vragen? Of wou u een productcode of factuurnummer even snel doorgeven aan een collega? Dan is de in SwyxIt ingebouwde Messenger een uitkomst. Hiermee kunt u gemakkelijk binnen de SwyxIt software een chatgesprek starten met uw collega's.


Nooit meer een oproep verliezen

Het doorschakelen van gesprekken en parallelle gesprekken kunnen snel en eenvoudig worden gerealiseerd met de Call Routing Manager. Dit vergroot de bereikbaarheid van het bedrijfspersoneel en er gaan geen oproepen meer verloren. U kunt bijvoorbeeld het doorschakelen van gesprekken afhankelijk maken van bepaalde tijdstippen, dagen van de week, feestdagen of vermeldingen in de agenda van Microsoft® Outlook®. De oproepen kunnen dan automatisch worden doorgeschakeld naar een andere bestemming, bijvoorbeeld naar een andere werknemer, een vervanger tijdens de vakantie, gsm of voicemail.

Grafishce Script Editor van SwyxItNog meer mogelijkheden biedt de Grafische Script Editor (GSE), waarmee u regels en reeksen van acties bij inkomende gesprekken kunt visualiseren en snel en eenvoudig kunt aanpassen. De Grafische Script Editor is onderdeel van onze Advanced user licentie.


Instructievideo Swyx basis telefonerenInstructievideo: Telefoneren met Swyx via PC

In de videoreek Bellen met Sven gaat Sven Witlox van IP Visie u aan de hand van een aantal videotutorials meenemen in de wereld van Swyx. Het is een set handige instructie filmpjes die u in uw eigen tijd en op uw eigen tempo kunt bekijken. In aflevering 1 wordt de Swyx Dekstop applicatie behandeld, neem een kijkje om een beeld te krijgen hoe de telefoneren met Swyx via de PC er aan toe gaat.