+31 76 - 5331331
Swyx Mobile, IP bellen via uw smartphone

Swyx Mobile, IP bellen via uw smartphone

Wanneer u niet op uw werkplek aanwezig bent wordt u voor het bereikbaar zijn afhankelijk van uw mobiel. Collega's of relaties zullen u dan specifiek moeten contacteren via uw mobiel. Installeer eenvoudig de Swyx App op uw IPhone of Android device, en uw mobiele telefoon verandert onmiddellijk in een volledige extensie van uw Swyx telefoonsysteem. Bellen met Swyx via uw smartphone is niet het enige wat Swyx Mobile kan. Zo wordt het bv. mogelijk door collega's om direct gesprekken door te zetten naar uw mobiel en nog veel meer.

Download Swyx Mobile bij de Apple App StoreDownload Swyx Mobile bij Apple Play

Bereikbaarheid al uw collega's overal in beeld

Het liefst wilt u natuurlijk uw collega’s maximaal inzicht geven in uw bereikbaarheid. Door gebruik te maken van de Vast Mobiel integratie geeft u al uw collega's binnen Swyx inzicht in de bereikbaarheid van alle medewerkers. Ook buitendienst-, thuis- of flexwerkers waarmee voornamelijk mobiel contact gevoerd wordt zijn hier in meegenomen. U ziet dus de beschikbaarheid van alle gebruikers binnen uw Swyx telefonieomgeving (inclusief mobiel). Daarnaast is er de mogelijkheid om binnen Swyx een status in te stellen om zo uw collega's meer op de hoogte te stellen over uw bereikbaarheid.

Al uw bedrijfscontacten op zak met SwyxAl uw bedrijfscontacten op zak

Wellicht herkent u dit; u bent onderweg en u moet dringend die ene college spreken maar wat was zijn nummer ook al weer? Met de Swyx App op uw smartphone, heeft u waar en wanneer u wilt toegang tot uw bedrijfscontacten. Dit voorkomt onnodige belletjes en het bespaart u veel tijd, zodat u zich kunt concentreren op die zaken die voor u het belangrijkste zijn. Om het vinden van de gewenste contactpersoon te vergemakkelijken kunt u gebruik maken van de zoekfunctie of contacten toevoegen als favoriet.

Mobiel bellen met uw vaste bedrijfsnummerVoicemail per Swyx gebruiker

Een groot voordeel voor Swyx Mobile is het bereikbaar zijn onder één telefoonnummer. Dit betekent indien gewenst dat alle telefonische communicatie via uw vaste bedrijfsnummer loopt. Wanneer u met de Swyx Mobile App uitbelt dan is het te realiseren dat de ontvanger uw vaste bedrijfsnummer in beeld krijgen in plaats van uw of uw collega's mobiele nummer. Zo houdt u een enkel aanspreekpunt binnen uw organisatie aan.


Instructievideo Swyx Mobile AppInstructievideo: Swyx Mobile App

In de videoreek Bellen met Sven gaat Sven Witlox van IP Visie u aan de hand van een aantal videotutorials meenemen in de wereld van Swyx. Het is een set handige instructie filmpjes die u in uw eigen tijd en op uw eigen tempo kunt bekijken. In aflevering 9 wordt de Swyx Mobile Iphone App behandeld, neem een kijkje om een beeld te krijgen hoe de Mobile App eruit ziet en wert.