+31 76 - 5331331

Bellen met Sven - Aflevering 4: Telefoonboek van SwyxIt


 Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. Telefoonboeken
 3. Persoonlijk telefoonboek
 4. Zoeken in lijsten


Inleiding

Beheer en bekijk uw telefoonboeken, maak nieuwe contacten aan of bewerk bestaande. Hoe zoekt u een contact en welke mogelijkheden heeft u nog meer?


Telefoonboeken

Er zijn in totaal 3 standaard telefoonboeken. Een intern, een globaal en een persoonlijk telefoonboek. Het is ook mogelijk om te koppelen met vrijwel ieder CRM pakket of online applicatie indien dit ondersteund wordt. Hierbij is het dan ook mogelijk om deze gegevens in het telefoonboek te integreren. Wenst u hier meer informatie over neemt u dan gerust contact op met een van onze engineers, zij helpen u graag verder.

Het telefoonboek kun je oproepen door onderaan in de software op Telefoonboek te klikken. Standaard wordt het Openbaar telefoonboek geopend wat een combinatie is van de interne nummerlijst en het globale telefoonboek uit de centrale.

 

Swyxit! telefoonboek

 

Door het intikken van een naam of een gedeelte ervan wordt gezocht in de lijst naar overeenkomstige namen. Dubbelklikken op de persoon of bovenaan kiezen voor bellen is voldoende om deze persoon op te roepen. Wanneer je met je rechtermuisknop klikt op een nummer krijg je een aantal opties waarvan dit de belangrijkste zijn:

 • Bellen, het nummer wordt gebeld
 • E-mail, indien er een contactpersoon is gekoppeld met een email adres dan kun je rechtstreeks een mail sturen naar deze contactpersoon
 • Expresbericht, is het een interne toestel dan kun je een chat venster met deze persoon opzetten
 • Contactpersoon, opent het contact binnen outlook of maakt een nieuwe
 • Kopiëren, kopieer het nummer naar het klembord
 • Voeg toe, voeg een nieuw contact toe aan de telefoonlijst
 • Wijzig, wijzig het contact waar je op klikt
 • Verwijder, verwijder de contactpersoon waar je op klikt.


Persoonlijk telefoonboek

Op het tabblad Persoonlijk telefoonboek kun je een telefoonboek samenstellen met nummers die alleen jij gebruikt bijvoorbeeld leveranciers die je vaak belt of een privénummer. Wanneer een nummer en naam hier is toegevoegd en het vinkje bij Privé staat niet aan dan kunnen je collega’s bij een inkomende oproep de naam ook zien welke gekoppeld is aan het nummer. Ze zijn niet in staat te zoeken in deze lijst. Zet je het vinkje bij privé aan dan zie alleen jij de naam bij een inkomende oproep, je collega's zien dan het nummer staan.

Wanneer je met de rechtermuisknop binnen de lijst klikt kun je nieuwe contactpersonen handmatig toevoegen, of je kunt uit een CSV bestand de contacten importeren, je kunt hier ook de bestaande telefoonlijst exporteren naar een CSV bestand.

Swyxit! telefooboek persoonlijk


Zoeken in lijsten

Op het tabblad Zoeken in lijsten kun je zoeken naar personen in alle lijsten, is de centrale gekoppeld aan een CRM pakket dan worden resultaten hier ook weergegeven. Bij omschrijving kun je vervolgens zien in welke lijst een contactpersoon gevonden is.

Ondersteuning nodig?

De consultants van IP Visie geven u graag advies.

076 - 5 331 341
support@ipvisie.com

Bel mij terug

Afleveringen