+31 76 - 5331331
Aflevering 9: Swyx Mobile iPhone app

Bellen met Sven - Aflevering 9: Swyx Mobile iPhone app


 Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. Instellingen
 3. Keypad
 4. Contacts
 5. Recents
 6. Favorites
 7. Uitgaand gesprek/Doorverbinden
 8. Profiel
 9. Doorschakelingen


Inleiding

Uw smartphone als een volwaardige telefoon! Blijf altijd onderweg met Swyx voor mobiel! Installeer eenvoudig de Swyx App op uw iPhone of Android device, en uw mobiele telefoon verandert onmiddellijk in een volledige extensie van uw Swyx telefoonsysteem. De app gebruikt uw 3G of 4G verbinding of WiFi-netwerk om over te bellen en is zo volledig geïntegreerd in uw bedrijfsnetwerk. Uw medewerkers kunnen zien of u in gesprek bent en u ziet de status van uw collega’s. Bij het naar buiten zien relaties niet uw mobiele nummer maar uw bedrijfsnummer. Op deze manier bent u zelfs onderweg volledig verbonden met uw bedrijf.


Instellingen

Onder "settings" kunnen de gebruiker gegevens in gesteld worden, zoals interne en externe serveradres, gebruikersnaam en wachtwoord.

Tevens kan via deze weg de "help" geraadpleegd worden.

Swyx App instellingen


Keypad

Via het keypad kun je handmatig een nummer intoetsen voor het bellen naar een interne lijn of een buitenlijn. Denk erbij het bellen naar een extern nummer aan om een extra nul (0) in te toetsen.

Swyx App Keypad


Contacts

Het kopje "contacts" staat voor telefoonboek. Hier je de interne Swyx lijst raadplegen, het globale telefoonboek uit de Swyxware server of de lokale contacten vanaf je telefoon.

Swyx App Contacts

Je kunt een contact onder "favorites" plaatsen door het contact te openen en vervolgens een sterretje te activeren achter het betreffende telefoonnummer wat je in de "favorites" lijst wil zien.


Recents

De "recent" lijst is je gesprekkenlijst, hier zie je de inkomende, uitgaande en gemiste gesprekken.

Swyx App Recents

Door op het telefoontje te drukken achter het contact kun je dit opbellen.


Favorites

In de favorietenlijst zie je de contacten die je in het telefoonboek (contacts) hebt aangeduid met een sterretje. Wanneer dit interne Swyx deelnemers zijn dan wordt in de favorietenlijst ook de status van deze persoon weergegeven. De verschillende kleuren van de ring om deze contacten geven de status aan:

 • Groen = vrij/beschikbaar
 • Oranje = afwezig/telefonisch in gesprek
 • Rood = Niet storen geactiveerd
 • Grijs = afgemeld

 

Swyx app favorieten

Swyx App Do not Disturb

Swyx App Bezet

Met de "Add" knop kun je vanuit de favorietenlijst ook nieuwe contacten aan deze lijst toevoegen.

Het bellen van deze favorieten doe je eenvoudig door op het betreffende contact te drukken.


Uitgaand gesprek/Doorverbinden

Een uitgaand gesprek kun je op verschillende manieren starten, b.v. door een nummer in te toetsen in het keypad of via de favorietenlijst. Wanneer de persoon opgebeld wordt of wanneer je deze aan de lijn hebt kun je de verbinding verbreken door op de grote rode toets te drukken. Tijdens het gesprek gaat er een tijdsklokje meelopen om aan te geven hoe lang het gesprek duurt.

Swyx App gesprek

Door op "Add Call" te drukken kun je een 2e persoon oproepen om bijvooorbeeld het huidige gesprek door te verbinden. Kies vervolgens de plaats waar je een contact wilt kiezen. Je hebt hier ook de optie om te kiezen voor "device transfer" om het gesprek terug naar een van je andere apparaten door te schakelen.

Swyx App doorverbinden

Wanneer je de 2e persoon aan de lijn hebt kun je schakelen tussen beide gesprekken door op het corresponderende gesprek te drukken, de andere beller gaat automatisch in de wacht en krijgt een wachtmuziekje te horen. Door op de rode toets links te drukken kunnen ervoor kiezen om het gesprek door te verbinden.

Swyx App 2 gesprekken

Je hebt hier ook de optie om een conferentie te activeren.


Profiel

Door op je profiel foto te drukken kun je je status wijzigen en je doorschakelingen beheren. Tevens kun je hier een afwezigheidstekst ingeven.

Swyx App Profile


Doorschakelingen

Vanuit je profiel kun je eveneens je doorschakelingen beheren.

Swyx App Forwarding

Je kunt hier aangeven wat er moet gebeuren in een bepaalde status, wanneer je in gesprek bent of een permanente doorschakeling instellen. Door het drukken op "Apply" worden de instellingen opgeslagen.

Ondersteuning nodig?

De consultants van IP Visie geven u graag advies.

076 - 5 331 341
support@ipvisie.com

Bel mij terug

Afleveringen