+31 76 - 5331331
Introductie: Bellen met Sven

Bellen met Sven - Introductie: Bellen met Sven

U belt sinds kort via ons Hosted Telefonie platform van Swyx of gaat dit doen? Misschien bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze online cloud telefooncentrale? Middels deze website willen wij u de mogelijkheid bieden om bekend te raken met de diensten die IP Visie te bieden heeft. Handige instructie filmpjes die u in uw eigen tijd en op uw eigen tempo kunt bekijken, om op deze manier het maximale uit uw apparatuur te halen!
 

Software met veel mogelijkheden

Swyxit! screenshot full

De Swyxit software bevat zoveel mogelijkheden dat het bijna onmogelijk is deze allemaal te laten zien tijdens een instructie op locatie, daardoor is het idee “Bellen met Sven” geboren. We proberen stapsgewijs en in zo kort mogelijke tijd alle facetten van de Swyxware oplossing te laten zien. Gebruikersinstructie op maat. Mis je iets of wil je iets meer gespecificeerd uitgelegd hebben? Laat het ons weten!

Ben je op zoek naar persoonlijke ondersteuning? Dan kun je ten alle tijden contact opnemen met het supportteam via mail support@ipvisie.com of telefonisch 076-5331341.

 

 

Swyx devices

Swyx your business

Ondersteuning nodig?

De consultants van IP Visie geven u graag advies.

076 - 5 331 341
support@ipvisie.com

Bel mij terug

Afleveringen