+31 76 - 5331331

Bellen met Sven - Aflevering 2: Doorverbinden met SwyxIt


 Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Blind doorverbinden
  3. Aangekondigd doorverbinden
  4. Terug naar wachtende


Inleiding

Zet een Swyx gesprek in de wacht en verbind deze door naar een van uw collega's. Kondig het gesprek eerst aan of verbind de persoon direct door naar het andere toestel.


Blind doorverbinden

De snelste manier om iemand door te verbinden is om het gesprek te slepen naar de persoon waarnaartoe je wilt doorverbinden. Je klikt hiervoor met de linkse muisknop op lijn 1 en houdt de knop ingedrukt, vervolgens sleep je het gesprek over de sneltoets van de persoon waarnaartoe je wilt doorverbinden en laat de knop los. Wanneer deze persoon vervolgens zijn telefoon opneemt heeft hij direct de doorverbondene aan lijn.

 

Swyxit! doorverbinden slepen

 

Mocht deze persoon niet op zijn plek zitten of niet in staat zijn de telefoon te beantwoorden dan valt het gesprek na 20 seconden terug naar de doorverbinder.


Aangekondigd doorverbinden

Aangekondigd doorverbinden gebruik je op het moment dat je je collega wilt inlichten over de persoon die je aan de lijn hebt. Je krijg een inkomende oproep en wilt deze aangekondigd doorverbinden. Terwijl je deze persoon aan de lijn hebt klik je op de sneltoets van de persoon waarnaartoe je wilt doorverbinden en dit toestel wordt gebeld, Lijn 1 gaat automatisch in de wacht en deze persoon hoort wachtmuziek uit de centrale.

 

Swyxit! 2 lijnen

Wanneer de persoon opneemt vertel je wie je aan de lijn hebt en klikt op de knop doorverbinden, het gesprek is nu doorverbonden.

Swyxit! doorverbinden


Terug naar wachtende

Wanneer je het gesprek niet kunt doorverbinden en je wilt terug naar de wachtende druk dan op de rode toets om het gesprek te verbreken. Door het drukken op de lijn 1 toets haal je deze weer uit de wacht en kun je bijvoorbeeld een terugbelverzoek aannemen.

 

Swyxit! terug naar wachtende

Ondersteuning nodig?

De consultants van IP Visie geven u graag advies.

076 - 5 331 341
support@ipvisie.com

Bel mij terug

Afleveringen