+31 76 - 5331331

Bellen met Sven - Aflevering 1: Basis telefoneren met SwyxIt


 Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Inkomend gesprek beantwoorden
  3. Intern bellen
  4. Extern bellen
  5. Gesprek in wacht zetten


Inleiding

Beantwoord inkomende gesprekken en maak op eenvoudige wijze uitgaande gesprekken. Laat de software het werk voor u doen en selecteer het nummer wat u wilt bellen! Overleg met een collega door het gesprek in de wacht te plaatsen.


Inkomend gesprek beantwoorden

Een inkomend gesprek beantwoord je eenvoudig door op de groene toets te drukken.

Swyxit! beantwoorden


Intern bellen

Wanneer je een interne collega wilt bellen en voor deze persoon is een sneltoets aangemaakt dan kun je op de betreffende sneltoets klikken en de persoon wordt gebeld.

Swyxit! Sneltoets beschikbaar

Ophangen of de lijn verbreken kan d.m.v. het drukken op de rode toets.

Swyxit! Verbinding verbreken

 

Extern Bellen


Direct nummer invoeren
Het voeren van een uitgaand gesprek kan op verschillende manieren, voer handmatig een nummer in in de inputbalk inclusief een nul voor een buitenlijn en druk op de groene “beltoets”. Een vrije lijn wordt gekozen en het nummer wordt gebeld.

Swyxit! nummer invoeren
 

Direct naam invoeren
Personen zoeken gaat eenvoudig via de inputbalk, begin met het intikken van een naam en er wordt automatisch gezocht in alle beschikbare telefoonboeken en als er een koppeling is met een CRM-pakket dan wordt deze informatie ook getoond. Het zoeken op naam van een collega is ook mogelijk, handig om de collega’s te zoeken die geen sneltoets hebben.

Swyxit! zoeken op naam
 

Nummer selecteren
Het is met deze software ook mogelijk om automatisch een nummer te kiezen, d.m.v. het selecteren van een nummer en het drukken op de F11 toets. Zoals u nu kunt zien kun selecteer ik eenvoudig een nummer en na het drukken op de F11 toets komt de software naar voren en wordt het nummer gebeld.

Swyxit! nummer selecteren op internet F11

 

Gesprek in de wacht zetten

Om een oproep in de wacht te plaatsen klikt u op de desbetreffende lijn en het gesprek wordt automatisch in de wacht geplaatst en de beller hoort een wachtmuziekje. Voor het terughalen van het gesprek klikt u nogmaals op dezelfde lijn en het gesprek komt terug.

Swyxit! uit wachtstand klikken

 

Ondersteuning nodig?

De consultants van IP Visie geven u graag advies.

076 - 5 331 341
support@ipvisie.com

Bel mij terug

Afleveringen