Swyx

Hét universele communicatieplatform

Wat is Swyx?

Swyx integreert spraak, e-mail, video, voicemail, fax, chat, aanwezigheidsinformatie, application sharing en alle bedrijfsrelevante toepassingen in één enkele gebruikersinterface. De software van Swyx die hiervoor wordt ingezet draagt de naam SwyxIt. Met SwyxIt tovert u uw computer, tablet of mobiel om in een universeel communicatie-device, met alle voordelen van unified communications. Swyx is een cloud telefonie oplossing en kent vele mogelijkheden, waaronder zoal:

  • Bellen / gebeld worden
  • Conference-calls
  • Chatberichten ontvangen / versturen
  • Voicemails beluisteren
  • Direct inzicht op beschikbaarheid collega's

Waarom Swyx?

Swyx is flexibel

Dankzij de vele extra opties kunt u Swyx flexibel uitbreiden tot een compleet Unified Communications System. Hoe u ook begint met Swyx, u legt het fundament voor een toekomstgericht communicatieplatform, waarmee u up-to-date blijft dankzij voortdurende functionele verbeteringen en upgrades. Met Swyx bepaalt u zelf hoe u met het openbare telefoonnetwerk verbonden wil worden. Het maakt daarbij niet uit of u kiest voor een SIP-trunk of via ISDN. Swyx zorgt altijd voor de beste spraakkwaliteit?.


Meer dan telefonie

Met Swyx koppelt u de bedrijfscommunicatie op een eenvoudige wijze aan uw bedrijfsprocessen. Zo worden niet alleen de processen gestroomlijnd, maar ontstaan er ook volledige nieuwe vormen van samenwerking met partners en klanten.

Eenvoudig te beheren

Met het eenvoudige beheer van Swyx kunt u instellingen en wijzigingen snel en eenvoudig doorvoeren. Nieuwe functies en uitbreidingen kunnen zo in een handomdraai worden geïmplementeerd.

Volledig aan te passen

Met de Swyx web extensies heeft u de mogelijkheid om snel en eenvoudig serverintegraties in bedrijfstoepassingen van derden te integreren. Zo kunnen er bijvoorbeeld oproepgebeurtenissen gedefinieerd worden waarbij een webdienst geladen wordt. Op deze manier is het mogelijk om van een inkomende oproep het nummer door te spelen aan een CRM- of ERP-toepassing.


Demonstratie of afspraak

Wij maken zelf ook gebruik van SwyxIt tot volle tevredenheid van alle gebruikers. Wij zijn niet alleen enthousiast over de technische mogelijkheden, maar vooral ook over de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Wij kunnen u SwyxIt dan ook van harte aanbevelen wanneer u op zoek bent naar een op VoIP gebaseerde oplossing. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of demonstratie bij u op locatie.


Intuïtieve software

De intuïtief te gebruiken Swyx-software is te installeren op mobiele apparaten, desktopcomputers of laptops. Op deze manier wordt elk apparaat niet alleen een handige telefoon, maar ook een universeel communicatieplatform voor verschillende media.

De software SwyxIt is op desktopcomputers in te zetten onder Windows of Max OS X. Op mobiele apparaten is de software Swyx Mobile in te zetten onder Android of iPhone OS. Binnen een handomdraai start u met SwyxIt conference-calls of stuurt u chatberichten.


Instructievideo's

Onze collega Sven heeft diverse video's opgenomen, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden van Swyx. Per aflevering wordt een aantal onderwerpen behandeld.

Advies nodig?

De consultants van IP Visie geven u graag advies over Swyx met bijbehorende producten.

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com

Beschikbare diensten voor Swyx

Hosted Telefonie

Hosted Telefonie

Een geavanceerde telefooncentrale zonder investering tegen een vaste vergoeding per gebruiker.

Meer over Hosted Telefonie
SIP Trunk

SIP Trunk

In feite een telefoonlijn maar dan via een op IP gebaseerd netwerk of internetverbinding.

Meer over SIP Trunk

Meest gestelde vragen over Swyx

Toon alle vragen over Swyx

Advies nodig?

De consultants van IP Visie geven u graag advies over Swyx met bijbehorende producten.

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com