Wat is de maximale capaciteit van de straal access?

Wat is de maximale capaciteit van de straal access?

De maximale capaciteit staat los van de bandbreedte die u gekozen heeft voor uw dienst, zoals Zakelijk Internet. De straal access beschikt over een maximale capaciteit van 400 Mbit/s.

Voordelen

Het feit dat de straal access over een maximale capaciteit beschikt van 400 Mbit/s (en meerdere fysieke poorten c.q. koppelvlakken) heeft diverse voordelen.

Makkelijk upgraden

Doordat de maximale capaciteit behoorlijk hoog is ten opzichte van de internetdienst die doorgaans afgenomen wordt, is het in veel gevallen makkelijk om binnen enkele dagen te upgraden. Op deze manier beschikt u snel over meer bandbreedte, wanneer uw organisatie groeit.

Diensten stapelen op één access

Doordat de access beschikt over een grote capaciteit en meerdere koppelvlakken is het mogelijk om diensten te stapelen. U kunt uw internet- en telefonieverkeer fysiek scheiden door een separate VLAN hiervoor aan te vragen. Daarnaast is het mogelijk om naast internet ook gebruik te maken van diensten zoals Secure Cloud Connect of Ethernet VPN. U hoeft niet voor elke dienst een aparte lijn aan te vragen.