Met welke tarieven krijg ik te maken voor een straalzender?

Met welke tarieven krijg ik te maken voor een straalzender?

Voor de aanleg van een straalzender krijgt u te maken met eenmalige en maandelijkse tarieven. De eenmalige tarieven worden in rekening gebracht voor de aanleg van de straalzender en de activatie van de diensten. Het maandelijkse bedrag betreft de huur van de apparatuur (straal access, antenne) en het abonnement op de diensten.

Offerte

Alvorens tarieven bij u in rekening gebracht worden ontvangt u van ons een offerte. Op deze offerte vindt u alle tarieven die van toepassing zijn, zoals de eenmalige tarieven en de maandelijkse tarieven.

Eenmalige tarieven

De eenmalige tarieven betreffen de kosten om de straalzender bij u op locatie op te leveren. In deze kosten zitten alle elementen verwerkt om de levering conform offerte te laten verlopen. U kunt hierbij denken aan de inzet van capaciteit van de aannemer en het plaatsen van de antenne. U vindt ook de eenmalige tarieven terug voor de activatie van diensten zoals internet.

Maandelijkse tarieven

De maandelijkse tarieven ofwel de abonnementskosten bestaan minimaal uit de tarieven voor de huur van de antenne en de straal access die bij u inpandig wordt geïnstalleerd. De maandelijke tarieven zijn voor een groot deel sterk afhankelijk van de door u gewenste internetsnelheid.