+31 76 - 5331331

SIP Trunk

Uw eigen telefooncentrale met de voordelen van IP

Een SIP Trunk is te vergelijken met een ‘gewone’ telefoonlijn. Het verschil is dat inkomende en uitgaande gesprekken niet via een telefoonlijn lopen, maar via een op IP gebaseerd netwerk of internetverbinding. Als u uw telefooncentrale wilt behouden, maar toch gebruik wilt maken van de voordelen van IP, is een SIP Trunk voor u de juiste oplossing. Uw telefooncentrale (PBX) kan middels een SIP Trunk worden aangesloten op het telefonienetwerk. Het is een vervanger voor ISDN en biedt meer mogelijkheden.

Kenmerken SIP Trunk

  • Uw telefooncentrale verbonden via IP
  • Alternatief voor ISDN met meer mogelijkheden
  • Geschikt voor alle telefooncentrales
  • Geen additionele hardware vereist
  • Actieve monitoring op fraude
  • 088, 0800, 09xx en internationale nummers mogelijk

Kwaliteitsgarantie

Een SIP Trunk gaat over het internet of een aparte EVC (Ethernet Virtual Circuit). Afhankelijk van het aantal gesprekskanalen is het mogelijk dat er weinig capaciteit nodig is of juist veel. Wij adviseren altijd het gebruik van een separate verbinding om over te telefoneren. Dit i.v.m. de gegarandeerde beschikbare bandbreedte, op deze manier beschikt u altijd over voldoende capaciteit. Zo kan het nooit voorkomen dat u hindering ervaart in de kwaliteit van uw gesprekken.

Betaal niet meer dan nodig

U betaalt per SIP trunk en niet per bundel gesprekskanalen zoals bij ISDN30 het geval is en het aantal gelijktijdige gesprekken kan gemakkelijk worden verhoogd of verlaagd, zonder bijkomende kosten voor de SIP trunk. Het aantal gelijktijdige gesprekskanalen is afhankelijk van de beschikbare bandbreedte op uw locatie.

Geschikt voor alle telefooncentrales

Welk merk telefooncentrale u ook gebruikt, wij zorgen er samen met u voor dat u in- en uitgaand kunt bellen via onze SIP trunk. Wij hebben reeds vele klanten aangesloten met uiteenlopende merken telefooncentrale o.a. Unify, Panasonic, 3CX, Cisco, Swyx, Avaya, Skype for Business en vele andere.

Aansluiten via ISDN mogelijk

Kan tevens op uw bestaande ISDN centrale aangesloten worden d.m.v. een SIP-ISDN gateway. Wij plaatsen hiervoor een "kastje" die aan de ene kant verbinding maakt met ons SIP platform en aan de andere kant via diverse ISDN koppelvlakken met uw telefooncentrale verbonden kan worden.

Wij verminderen fraude

Tegenwoordig proberen criminelen op diverse manieren misbruik te maken van uw telefooncentrale of SIP trunk. Helaas is dit aan de orde van de dag. Wij proberen op alle mogelijke manieren deze telefoon-fraude tegen te gaan door onze SIP trunks op diverse manieren te beveiligen. Als eerste stelt u een bedrag in als bellimiet, wordt deze limiet bereikt dan is uitgaand bellen niet meer mogelijk. Helaas is er dan nog steeds fraude gepleegd voor het ingestelde bedrag. Daarom doen we meer, we monitoren actief op bestemmingen en nummers waarvan bekend is dat er fraude naartoe gepleegd wordt. Tevens is het mogelijk om zelf blokkadelijsten aan te maken met nummers waarvan u denkt of gehoord heeft dat er misbruik van gemaakt wordt. Op deze manier proberen we actief met u mee kijken om fraude te verminderen.

088, 0800, 09xx en internationale nummers mogelijk

Het is mogelijk om via onze SIP trunks diverse nummers te ontsluiten. Wilt u uw klanten de mogelijkheid bieden om u gratis, of tegen lokaal tarief te bereiken? Dan is een 0800-nummer voor u de oplossing. Ook betaalde service nummers met diverse tarieven behoren tot de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een dergelijke dienst? Informeer bij ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

SIP Trunk aanvragen

Wanneer het voor u wenselijk is dat uw telefooncentrale midels een SIP-Trunk wordt aangesloten op het telefonienetwerk dan zullen wij uw aanvraag in behandeling nemen. Neem vrijblijvend contact op met ons, dan zullen we de aanvraag met u doornemen. Er wordt gekeken naar uw wensen en er zal hierop passend advies geboden worden. Ook nemen we met u de aanvraag, levertijd en oplevering met u door zodat u op de hoogte bent van alle nodige zaken.

Gerelateerde pagina's

Advies nodig?

Onze consultants zijn telefonisch te bereiken op:

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com

Bel mij terug

Meest gestelde vragen over SIP Trunk

Toon alle meest gestelde vragen

Advies nodig?

Onze consultants zijn telefonisch te bereiken op:

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com

Verbindingen voor SIP Trunk

Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel is een symmetrische verbinding die wordt geleverd over een zeer stabiel en betrouwbaar glasvezelnetwerk.

Meer over Zakelijk Glasvezel
Ethernet over Koper

Ethernet over Koper

Uitermate geschikt voor bedrijven die gebruik willen maken van meer bandbreedte, maar geconfronteerd worden met hoge investeringen.

Meer over Ethernet over Koper
Straalzender

Straalzender

Via een speciale antenne wordt een verbinding opgebouwd met het dichtstbijzijnde zichtbare antennepunt van de provider.

Meer over Straalzender