Wat is het verschil tussen een Managed SD-WAN en een Cloud Connect SD-WAN?

Wat is het verschil tussen een Managed SD-WAN en een Cloud Connect SD-WAN?

Wij leveren SD-WAN in de vorm van een Managed SD-WAN of een Cloud Connect SD-WAN. Het verschil tussen beide uitvoeringen zit in de hoeveelheid netwerkverkeer dat via ons core netwerk wordt getransporteerd.

Managed SD-WAN

In een Managed SD-WAN wordt al het dataverkeer via ons core netwerk getransporteerd. Wij zorgen hierbij voor het beheer van het SD-WAN. Ons core netwerk maakt gebruik van de nieuwste technieken waardoor de niveaus wat betreft jitter, latency en packet loss minimaal zijn. Een groot voordeel van een Managed SD-WAN is dat u directe toegang naar de Cloud heeft. Via ons core netwerk bieden wij toegang tot de Cloudplatformen van alle grote hyperscalers. Dit zorgt voor betere prestaties en een hogere betrouwbaarheid van uw bedrijfsapplicaties. Hiermee beschikt u met een Managed SD-WAN over een allesomvattende oplossing voor uw bedrijfsnetwerk.

Cloud Connect SD-WAN

Met een Cloud Connect SD-WAN heeft u via ons core netwerk een directe koppeling naar de Cloudplatformen van alle grote hyperscalers. Het verschil met een Managed SD-WAN is dat in een Cloud Connect SD-WAN alle dataverkeer dat voor de Cloud betemd is via ons core netwerk wordt getransporteerd. Al het overige dataverkeer zal via uw eigen infrastructuur blijven verlopen. Hiermee biedt een Cloud Connect SD-WAN een goede oplossing voor bedrijven die de prestaties van hun Cloudapplicaties willen verbeteren.