+31 76 - 5331331

Private Line

Twee locaties koppelen op basis van WDM

Een Private Line is een managed verbinding geschikt voor het koppelen van twee of eventueel drie locaties. Private Lines zijn bij uitstek geschikt om grote data-volumes te transporteren. IP Visie levert Private Lines met een capaciteit van 1, 10 of 100 Gbps. Het is een transportdienst op basis van Ethernet met een lichtpad op basis van glasvezel tussen vaste klantlocaties, waarbij gebruik gemaakt wordt van WDM (Wavelength Division Multiplexing) techniek. De bandbreedte, delay en jitter zijn gegarandeerd en het circuit is exclusief voor de klant gereserveerd in het netwerk. Een Private Line is met name bedoeld voor bedrijven en organisaties die zeer snelle, betrouwbare en veilige verbinding wensen tussen twee locaties. Een Private Line wordt ook vaak managed dark fiber genoemd.

Kenmerken Private Line

  • lage latency en jitter
  • snelheden: 1Gbit/s, 10 Gbit/s of 100 Gbit/s
  • ideaal voor grote data-volumes
  • extreem hoge beschikbaarheid mogelijk (tot 99,998%)
  • geschikt voor real-time datareplicatie tussen 2 locaties
  • leverbaar in heel Nederland

Uitvoeringen

Standard

Met behulp van een Private Line worden twee locaties op basis van WDM techniek gekoppeld via een glasvezelverbinding.

Dual

Met Private Line Dual worden twee locaties op basis van WDM gekoppeld via geografisch gescheiden routes in het netwerk. Deze Private Line uitvoering zorgt er voor dat u een grote mate van zekerheid heeft ten aanzien van de beschikbaarheid. Daarnaast is het met Private Line Dual ook mogelijk om de capaciteit van beide verbindingen tegelijkertijd (active/active) te gebruiken om zo uw capaciteit effectief te verdubbelen. U bepaalt zelf of u gebruik wil maken van een active/passive of active/active scenario.

Dual SplitMet behulp van een Private Line Dual Split kunt u één locatie redundant verbinden met twee datacenters of twee locaties met één datacenter.


Beschikbaarheid

Standaard wordt een Private Line opgeleverd met een beschikbaarheid van 99,8% op jaarbasis. Doordat we gebruik kunnen maken van gescheiden routes en redundantie in het netwerk kunnen we een hogere beschikbaarheid garanderen.


Beschikbaarheid
Standard99.8 %
Dual99,95 %
Dual Split99,99 %


Private Line aanvragen

Om een Private Line verbinding te kunnen leveren hebben we informatie nodig met betrekking tot de aan te sluiten locaties (A en B-zijde van de verbinding), de gewenste capaciteit (1 of 10 Gbit/s), de variant (Standard, Dual of Dual Split), het koppelvlak (electrisch of optisch) en het soort connectoren (RJ45, SC/PC of SC/APC) waarvan u gebruik wil maken. Wij verzorgen het gehele traject voor u, zoals eventuele vergunningsaanvraag en patch tussen de ODF en CPE op uw locatie. U dient zelf te zorgen voor voldoende vrije ruimte in uw rack, energievoorziening en koeling.

Schroom niet om contact op te nemen met onze adviseurs als u vragen heeft over de mogelijkheden van een Private Line.

Advies nodig?

De consultants van IP Visie geven u graag advies. Heeft u interesse in deze dienst of wenst u enkel informatie? Neem contact met ons op.

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com