Private Line

Uw vestigingen koppelen door het hele land
Glasvezel postcodecheck

Een Private Line is een vaste verbinding geschikt voor het koppelen van LAN- , SAN en breedbandnetwerken. Het is een transportdienst met een lichtpad tussen vaste klantlocaties. De bandbreedte is gegarandeerd en het circuit is speciaal voor de klant gereserveerd in het KPN netwerk. Private Line verbindingen maken gebruik van het Optische netwerk van KPN, hierbinnen wordt een speciaal circuit voor u gereserveerd. Dit is een landelijk dekkend netwerk van lichtpaden waardoor Private Line nationaal verkrijgbaar is.

Private Line LAN

De Private Line LAN dienst maakt een Ethernet datatransport mogelijk tussen twee vaste, door de klant gespecificeerde locaties. Het zijn volledig transparante (ethernet) verbindingen tussen lokale, regionale of landelijke klantvestigingen. Hiermee kunnen gekoppelde LAN's (Local Area Networks) één groot WAN (Wide Area Network) worden. Private Line LAN kan grotere Ethernetframes transporteren.

Private Line SAN

De Private Line SAN dienst maakt een Storage Area Network datatransport mogelijk tussen twee vaste, door de klant gespecificeerde locaties. Het zijn volledig transparante (SAN) verbindingen tussen lokale, regionale of landelijke klantvestigingen. Hiermee worden Private Lines afgestemd op de snelheid van de gekoppelde SAN's. Private Line SAN diensten zijn geschikt voor het koppelen van applicaties die tijdkritisch of non-tijdkritisch zijn.

Private Line Breedband

De Private Line Breedband dienst maakt een Breedbandverbinding tussen twee vaste, door de klant gespecificeerde locaties mogelijk. Deze dienst is geschikt voor het bouwen van een backbone telecommunicatie-netwerk.

Advies nodig?

De consultants van IP Visie geven u graag advies. Heeft u interesse in deze dienst of wenst u enkel informatie? Neem contact met ons op.

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com