Private Line

Uw vestigingen koppelen door het hele land

Een Private Line is een managed symmetrische verbinding geschikt voor het koppelen van twee vestigingen of locaties. Het is een transportdienst met een lichtpad op basis van glasvezel tussen vaste klantlocaties. De bandbreedte, delay en jitter zijn gegarandeerd en het circuit is exclusief voor de klant gereserveerd in het netwerk. Een Private Line is met name bedoeld voor bedrijven en organisaties die een snelle, betrouwbare en veilige verbinding wensen tussen twee locaties. Een Private Line wordt ook vaak managed dark fiber genoemd.

Kenmerken Private Line

  • Koppel vestigingen / LAN's / SAN's / breedbandnetwerken
  • Snelheden: 1Gbit/s of 10 Gbit/s
  • Extreem hoge beschikbaarheid mogelijk (tot 99,99%)
  • Zeer lage latency / delay waarden
  • Managed symmetrische verbinding

Uitvoeringen

Regulier

Met Private Line Regulier worden uw locaties op het optische netwerk aangesloten via een
glasvezelverbinding

Dual

Met Private Line Dual maakt u gebruik van 2 geografisch van elkaar gescheiden verbindingen tussen 2 locaties. Deze uitvoering biedt u een goed vangnet voor calamiteiten.  Daarnaast is het met Private Line Dual ook mogelijk om de capaciteit van beide verbindingen tegelijkertijd te gebruiken om zo uw capaciteit effectief te verdubbelen. U bepaalt hierbij zelf op basis van uw ontwerp welk deelscenario u wilt gebruiken.

Dual SplitPrivate Line Dual Split is vrijwel geheel gelijk aan Private Line Dual met het enige verschil zijnde dat er gesplitst wordt in het netwerk om zo een extra vestiging aan te sluiten. Dit maak het mogelijk om in totaal 3 vestigingen met elkaar te verbinden.


Beschikbaarheid

Standaard wordt een Private Line verbinding opgeleverd met een beschikbaarheid van 99,8% op jaarbasis met de mogelijkheid tot uitbreiding van de SLA. Doordat we gebruik kunnen maken van gescheiden routes en redundantie in het netwerk kunnen we een hogere beschikbaarheid garanderen. Er is bij alle Private Line varianten in het totaal een drietal mogelijkheden voor de mate van beschikbaarheid:


Private Line
Regulier
Private Line
Dual
Private Line
Dual-Split
Standaard99.8 %99,99 %99,99 %
Premium99,95 %99,992 %99,992 %
Premium B99,99 %99,998 %99,998 %


Private Line aanvragen

Om een Private Line verbinding te kunnen leveren hebben we informatie nodig met betrekking tot de aan te sluiten locaties (A en B-zijde), de gewenste capaciteit en de variant. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs dan zullen zij een bij uw situatie optimaal passende oplossing bieden en nemen zij graag uw aanvraag in behandeling.


Advies nodig?

De consultants van IP Visie geven u graag advies. Heeft u interesse in deze dienst of wenst u enkel informatie? Neem contact met ons op.

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com

Meest gestelde vragen

Toon alle meest gestelde vragen

Advies nodig?

De consultants van IP Visie geven u graag passend advies over Private Line.

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com