+31 76 - 5331331

Pinnen over IP

Onbeperkt pinnen voor een vast bedrag per maand

Pinnen over IP is een aanvullende dienst die geactiveerd kan worden binnen het KPN netwerk en zorgt er voor dat u uw pinverkeer op basis van IP kunt afhandelen. Met de optie zakelijk pinnen is het mogelijk om pinpads op te nemen in het LAN. Op deze manier heeft u geen aparte ISDN lijn meer nodig om uw pin- en creditcard transacties af te handelen. De optie Pinnen over IP zorgt er voor dat uw klanten profiteren van snelle transacties met korte wachttijden.

Kenmerken Pinnen over IP

  • Snelle afhandeling van pintransacties
  • Veilig en gecertificeerd door Equens
  • Onbeperkt pinnen voor een vast bedrag per maand
  • Standaard tot 10 pinpads per aansluiting (meer mogelijk)


Kosten van Zakelijk Pinnen

Voor 10 euro exclusief BTW per maand kunt u een onbeperkt aantal pintransacties laten verwerken.  De kosten voor Pinnen over IP zijn gebaseerd op maximaal 10 pinpads per aansluiting. Indien er meer pinpads per locatie noodzakelijk zijn, dient u dit van tevoren aan te geven.

Uiterst betrouwbaar

De dienst Pinnen over IP bestaat uit een redundante koppeling vanuit het KPN netwerk naar Currence, waarmee het mogelijk is om uw elektronische betaaltransacties te verzenden. Het netwerk van KPN is gecertificeerd door een van de grootste partijen (Equens) in Europa voor de snelle verwerking van girale en cards-gerelateerde betalingen. Hierdoor bent u als klant zeker van een zeer veilig en betrouwbaar netwerk voor de afhandeling van uw betaalverkeer.


Mobiele of vaste pinautomaat ?

Wanneer u een balie heeft en dit de plaats is waar u alle betaaltransacties kunt afhandelen dan is een vaste pinautomaat via een vaste internetverbinding de meest voor de hand liggende keuze. Wanneer u meer behoefte heeft aan een mobiele pinautomaat zijn er twee mogelijkheden namelijk via GPRS of WiFi. In het laatste geval is het belangrijk dat u voldoende bereik of dekking heeft op alle plaatsen waar u klanten wilt laten betalen. Afhankelijk van de methode die u kiest zult u een keuze moeten maken voor de juiste pinautomaat

Transactieverwerkers

De belangrijkste spelers in de markt op dit gebied zijn Alvira, Altos en CCV. Informeer bij hun naar de juiste specificaties en datgene wat nodig is op uw verbinding om de transacties te kunnen verwerken. Zij zijn verantwoordelijk voor de levering, installatie en configuratie van uw pinapparatuur. Om alles correct te laten functioneren heeft u ook een overeenkomst nodig met uw bank voor zakelijk pinnen.


Advies / aanvragen

Indien u meer informatie of advies wenst te ontvangen over Pinnen over IP dan kunt u altijd terecht bij een van onze adviseurs. Zij helpen u graag op weg met Pinnen over IP. Neem vrijblijvend contact op met ons, dan zullen we de aanvraag met u doornemen. Er wordt gekeken naar uw wensen en er zal hierop passend advies geboden worden.


Onze consultants zijn telefonisch te bereiken op:

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com

Bel mij terug