Pinnen over IP

Veilig en snel betalen
Glasvezel postcodecheck

Pinnen over IP

Pinnen over IP is een aanvullende dienst die geactiveerd kan worden binnen het KPN netwerk en zorgt er voor dat u uw pinverkeer op basis van IP kunt afhandelen. Met de optie zakelijk pinnen is het mogelijk om pinpads op te nemen in het LAN. Op deze manier heeft u geen aparte ISDN lijn meer nodig om uw pin- en creditcard transacties af te handelen. Voor 10 euro exclusief BTW per maand kunt u een onbeperkt aantal pintransacties laten verwerken.

De dienst Pinnen over IP bestaat uit een redundante koppeling vanuit het KPN netwerk naar Currence, waarmee het mogelijk is om uw elektronische betaaltransacties te verzenden. Het netwerk van KPN is hiervoor gecertificeerd. De kosten voor de aanvullende dienst Pinnen over IP zijn gebaseerd op maximaal 10 pinpads per aansluiting. Indien er meer pinpads per locatie noodzakelijk zijn, dient u dit van tevoren aan te geven.

De optie Pinnen over IP zorgt er voor dat uw klanten profiteren van snelle transacties en korte wachttijden.

Mobiele of vaste pinautomaat ?

Wanneer u een balie heeft en dit de plaats is waar u alle betaaltransacties kunt afhandelen dan is een vaste pinautomaat via een vaste internetverbinding de meest voor de hand liggende keuze. Wanneer u meer behoefte heeft aan een mobiele pinautomaat zijn er twee mogelijkheden namelijk via GPRS of WiFi. In het laatste geval is het belangrijk dat u voldoende bereik of dekking heeft op alle plaatsen waar u klanten wilt laten betalen. Afhankelijk van de methode die u kiest zult u een keuze moeten maken voor de juiste pinautomaat.

Transactieverwerkers

De belangrijkste spelers in de markt op dit gebied zijn Alvira, Altos en CCV. Informeer bij hun naar de juiste specificaties en datgene wat nodig is op uw verbinding om de transacties te kunnen verwerken. Zij zijn verantwoordelijk voor de levering, installatie en configuratie van uw pinapparatuur. Om alles correct te laten functioneren heeft u ook een overeenkomst nodig met uw bank voor zakelijk pinnen.

Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Pinnen over IP

Snelle afhandeling van pintransacties

Door de snelle afhandeling van de pintransacties laat u uw klanten niet langer wachten dan noodzakelijk nodig is.

Veilig en gecertificeerd door Equens

Als een van de grootste partijen in Europa zorgt Equens voor de snelle verwerking van girale en cards-gerelateerde betalingen.

Géén onverwachte kosten

Met onbeperkt pinnen voor een vast bedrag per maand bent u zeker dat u geen onverwachte kosten krijgt.

Verbindingen voor Pinnen over IP

Zakelijk VDSL

Zakelijk VDSL

Zakelijk VDSL is een asymmetrische verbinding dat wordt geleverd over het kopernetwerk van KPN.

Meer over Zakelijk VDSL
Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel is een symmetrische verbinding dat wordt geleverd over het glasvezelnetwerk van KPN.

Meer over Zakelijk Glasvezel
Ethernet over Koper

Ethernet over Koper

Uitermate geschikt voor bedrijven die gebruik willen maken van meer bandbreedte, maar geconfronteerd worden met hoge investeringen.

Meer over Ethernet over Koper

Meest gestelde vragen over Pinnen over IP

Toon alle vragen over Pinnen over IP

Advies nodig?

De consultants van IP Visie geven u graag advies over Pinnen over IP met bijbehorende producten.

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com