+31 76 - 5331331
Testimonial - Verenigde Apotheken Limburg

Testimonial - Verenigde Apotheken Limburg

Ruimte om te groeien

We gebruiken de glasvezelverbinding voornamelijk voor het hosten van de verschillende sites en het maken van externe back-ups. Door de glasvezel hebben we flink aantal WAN-IP-adressen gekregen. Daardoor kunnen we verder groeien, bijvoorbeeld op het vlak van hosting. Daarnaast is de snelheid van de verbinding toegenomen. Dat merken we iedere avond wanneer we back-ups maken. Het verzenden van de back-ups naar een externe server gaat zeker de helft sneller dan eerst.

Verenigde Apotheken Limburg

Verenigde Apotheken Limburg is een zelfstandige organisatie, waar zo´n 26 apotheken bij zijn aangesloten. Bovendien hebben we een bereidingsapotheek en eigen groothandel. Het systeembeheer, programmeren en softwareontwikkeling doen we in eigen beheer. Met onze zakelijke aansluiting voor ADSL zaten we aan de maximale capaciteit. Door de aansluiting op glasvezel hebben we extra bandbreedte gekregen. Die ruimte kunnen we goed gebruiken.
 

Snel, veilig, zorgvuldig

De infrastructuur voor glasvezel loopt op ons bedrijventerrein Beatrixhaven, vlak naast onze deur. Dat maakt de aansluiting op glasvezel prijstechnisch interessant. Hoe korter bij de aansluiting, hoe gunstiger de prijs. Een programmamanager van IP Visie is ter plekke komen kijken voor een wenseninventarisatie. Zo was het bij de aanleg van de aansluiting voor ons belangrijk dat de bevoorrading van de apotheken vanuit onze eigen groothandel door kon gaan. De graaf-, aansluit- en afwerkploeg heeft daar goed rekening mee gehouden; de bestelbusjes konden er gewoon langs. Na de oplevering hebben we de verbinding ongeveer een week getest. Toen we overtuigd waren van de snelheid, veiligheid en zorgvuldigheid van de glasvezelverbinding zijn we overgestapt op glasvezel.
 

Snel, veilig, zorgvuldig

We gebruiken de glasvezelverbinding voornamelijk voor het hosten van de verschillende sites en het maken van externe back-ups. Door de glasvezel hebben we flink aantal WAN-IP-adressen gekregen. Daardoor kunnen we verder groeien, bijvoorbeeld op het vlak van hosting. Daarnaast is de snelheid van de verbinding toegenomen. Dat merken we iedere avond wanneer we back-ups maken. Het verzenden van de back-ups naar een externe server gaat zeker de helft sneller dan eerst. Met de extra bandbreedte en nieuwe IP-adressen kunnen we voorlopig vooruit. Het systeembeheer hoeft groei van de organisatie niet in de weg te staan.”

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug