+31 76 - 5331331
Testimonial - Pelikaan reizen

Testimonial - Pelikaan reizen

Kennis en kunde

Sinds we gebruikmaken van glasvezel, hebben we bijna geen last meer van storingen. IP Visie heeft zich al die jaren laten kennen als heel betrouwbare partner, bij wie we altijd terecht kunnen met vragen.

Internet- en telefonieverbindingen

Goede communicatieverbindingen zijn in de reisbranche van levensbelang. Als totaalaanbieder van vrijetijdsreizen voor alle doelgroepen, verlopen veel van onze boekingen voor bijvoorbeeld excursiereizen en vliegvakanties online of telefonisch via ons callcenter. Als de internet- en telefonieverbindingen dan onvoldoende zijn, gaat dat echt direct ten koste van je omzet. Voordat we als Pelikaan Reizen in 2009 overgingen op glasvezel, hadden we voortdurend problemen met de kwaliteit en snelheid van onze toenmalige internet- en telefonieverbindingen. Bij toeval kwamen we op een beurs in contact met IP Visie. Zij hebben ons van begin af aan vanuit hun kennis en kunde goed geadviseerd, zonder ons te pushen om een besluit te nemen en over te gaan op glasvezel. Die manier van samenwerken en zakendoen, werkt geweldig.

 

Twee lijnen voor alles

Glasvezel leek al snel de beste optie. Dat wilden we al eerder, maar in Zevenbergen - waar onze hoofdvestiging zit - lag op dat moment geen glasvezellijn. Het zou enorm veel geld kosten om die naar Zevenbergen te halen. Totdat we bij toeval ontdekten dat de Rabobank, toentertijd onze ‘buur’, ook bezig was met een aanvraag voor de aanleg van glasvezel. Dat maakte het kostentechnisch interessanter en bracht onze besluitvorming in een stroomversnelling. IP Visie heeft vervolgens de aftakking van de glasvezellijn naar ons pand geregeld. Sindsdien hebben we een glasvezellijn die samen met ons Epacity IP-VPN netwerk zorgt voor prima verbindingen. Het internet en de telefonie van onze vijf Globe Pelikaan Reisbureaus verlopen via ons hoofdkantoor in Zevenbergen; we werken met een reserveringssysteem in de cloud. Sinds we gebruikmaken van glasvezel, hebben we bijna geen last meer van storingen. IP Visie heeft zich al die jaren laten kennen als hele betrouwbare partner, bij wie we altijd terechtkunnen met vragen.

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug