+31 76 - 5331331
Testimonial - IT-Workz

Testimonial - IT-Workz

IP Visie weet de weg

Omdat IP Visie de wegen in de digitale wereld kent en de juiste contacten heeft met de grote spelers in de wereld van glasvezel, komen zaken sneller voor elkaar.

Toekomstvaste oplossing

ICT speelt een steeds belangrijkere rol binnen het primaire proces in het onderwijs. Zonder fysiek op dezelfde plaats aanwezig te hoeven zijn, werken studenten samen aan opdrachten, communiceren docenten met elkaar en met hun studenten, en is informatie over roosters en cijfers te vinden in een beveiligde netwerkomgeving. Veel applicaties die in het onderwijs worden gebruikt, zijn web-based. Voor al deze processen heb je veel bandbreedte nodig. Dan is glasvezel verreweg de beste oplossing. Een echt alternatief is er niet.
 

Stabiliteit en flexibiliteit

Glasvezel is een toekomstvaste oplossing. Afhankelijk van je behoefte aan bandbreedte, kun je beginnen met lagere snelheden. Als je meer ruimte nodig hebt, kun je makkelijk naar hogere snelheidsniveaus opschalen. Als je glasvezel met andere typen verbindingen vergelijkt, vergelijk je appels met peren. Dat kun je beter laten! Daarom is het verstandig als onderwijsorganisaties - maar ook andere bedrijven met meerdere vestigingen – zich goed laten voorlichten als ze willen overstappen naar een andere verbinding. Een goedkopere oplossing dan glasvezel biedt namelijk meestal lang niet zoveel stabiliteit en flexibiliteit.
 

Stabiel platform

ROC West-Brabant is een van de onderwijsorganisaties die voor glasvezel heeft gekozen om haar zestig vestigingen met elkaar te verbinden in een netwerk. ROC West-Brabant gebruikt Ethernet VPN - via de glasvezelinfrastructuur van KPN - voor alle data- en spraakcommunicatie, maar ook voor bijvoorbeeld videoconferencing. Alle processen verlopen via dezelfde verbinding. Vanaf 2007 heeft ROC West-Brabant de gehele automatisering en het beheer daarvan geoutsourced aan IT-Workz. Wij beheren en begeleiden alle administratieve en educatieve systemen van ROC West-Brabant. Om een stabiel platform te creëren, hebben we gekozen voor de infrastructuur van KPN. IP Visie hebben we later ingeschakeld. Omdat IP Visie de wegen binnen KPN goed kent, komen zaken sneller voor elkaar; IP Visie ontzorgt ons. Bovendien blinkt IP Visie uit in meedenken, waardoor het plezierig is om samen op te trekken en onze expertises te bundelen. Niet alleen voor het onderwijs, maar voor alle organisaties die hetzelfde type verbindingen veilig willen aansluiten op één infrastructuur.

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug