+31 76 - 5331331
Testimonial - Hertoghs advocaten

Testimonial - Hertoghs advocaten

IP Visie werkt voortvarend

IP Visie heeft bewezen dat het een betrouwbare partner is met verstand van zaken, met wie je afspraken kunt maken, die je belang snapt en echt gaat voor jou als klant.

Hertoghs advocaten-belastingkundigen

Het geschreven en gesproken woord is ons wapen. De levensader van ons advocatenkantoor, dat zich heeft gespecialiseerd in de rechtsbescherming van belastingplichtige rechtspersonen. Een stabiel en betrouwbaar netwerk voor telefonie en dataverkeer is een voorwaarde om ons werk goed te kunnen doen.

Verhuizing

Op onze vorige twee kantoorlocaties in Breda hadden we ervaring opgedaan met glasvezel van KPN. Het contract daarvoor kwam tot stand via IP Visie. Als je eenmaal met IP Visie hebt samengewerkt, blijft je dit bij. De medewerkers van IP Visie zijn niet alleen aardig maar werken ook voortvarend. Zodra we wisten dat we naar een ander pand gingen verhuizen, namen we daarom opnieuw contact op met IP Visie. We hadden ruim een half jaar de tijd om alles te regelen. Dat moet genoeg zijn, dachten we. Temeer omdat we bij dezelfde contractpartner, KPN, wilden blijven vanwege hun stabiele netwerk. Echter, KPN presenteerde ons een hoge rekening voor het tussentijds opzeggen van het contract. Samen met Jos Beckers van IP Visie zijn we daar tegenin gegaan. Hij is echt voor ons als klant gaan staan. Met succes. Daarna kon de glasvezelaanvraag voor de nieuwe locatie in orde worden gemaakt.

Vervolgens werden de graafwerkzaamheden ingepland. Helaas stelde de gemeente een graafverbod in vanwege een vroege start van de winter; de onderaannemers moesten hun werk stoppen. Daardoor zou de oplevering van het netwerk pas ruim een maand ná onze verhuizing plaatsvinden. Ondenkbaar voor ons, als je weet dat het geschreven en gesproken woord (data en telefonie) de levensader is van ons werk. Het idee dat de verbinding niet tijdig klaar zou zijn, zorgde voor slapeloze nachten, maar als kantoor zijn we wel gewend om door te bijten. Samen met IP Visie hebben we alle partijen – zoals de gemeente, KPN en de betrokken aannemers - ervan overtuigd dat een vertraging voor ons geen optie was. Dat zette iedereen op scherp. Daardoor konden de graafwerkzaamheden meteen plaatsvinden op de enige dag dat er een zeer korte dooiaanval was. Scherper dan dit hadden we het niet kunnen plannen! We zijn op de verhuisdag slechts anderhalf uur niet bereikbaar geweest.

Betrouwbare partner

In een situatie als deze heb je mensen nodig die voor je willen gaan. Het zijn immers geen partijen maar mensen die de dienstverlening maken. IP Visie heeft bewezen dat het een betrouwbare partner is met verstand van zaken, met wie je afspraken kunt maken, die je belang snapt en echt voor jou als klant gaat. Dat maakt dat we in ons nieuwe kantoorpand nu gebruik kunnen maken van een snelle betrouwbare verbinding voor onze data en telefonie. Een verbinding die we bovendien makkelijk kunnen opschalen. Daardoor zijn we als Hertoghs advocaten-belastingkundigen vandaag klaar voor de toekomst.”

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug