+31 76 - 5331331
Testimonial - Europe Dairy Systems

Testimonial - Europe Dairy Systems

Glasvezel biedt stabiliteit

De aansluiting op het glasvezelnetwerk is in ons geval tien keer zo duur als onze vorige zakelijke ADSL verbinding (we zijn van 25 naar 250 euro per maand gegaan). Bij het zoeken naar een aanbieder, kwam IP Visie prijstechnisch gunstig naar voren. We twijfelden even over de afstand – Zeewolde/Etten-Leur is niet naast de deur – maar omdat IP Visie, Business TOP Partner is van KPN, speelt afstand geen rol. KPN is toch de partij die langskomt als er iets aan de hand is.

Europe Dairy Systems

Europe Dairy Systems is distributeur van de producten van Dairymaster, de Ierse producent van geavanceerde melkstallen en melkapparatuur. Vanuit onze vestiging in Zeewolde bedienen we klanten in een groot deel van West-Europa. Onze verhuizing naar een ander bedrijventerrein in Zeewolde was aanleiding om van ADSL over te stappen naar een glasvezelverbinding.


Nationale en internationale dataoverdracht

Met de verhuizing naar bedrijventerrein Trekkersveld in Zeewolde kwamen we verder van de telefooncentrale af te liggen. Dat zorgde ervoor dat onze ADSL-verbinding instabiel werd. Regelmatig hadden we last van storingen of trage verbindingen. Als je net als wij veel op afstand inlogt op de computer van klanten, dan is een stabiele verbinding een vereiste. Bovendien hebben we een dochteronderneming in Seehausen (Duitsland), die qua software volledig werkt op onze Nederlandse server. We wilden een stabiele verbinding die zekerheid geeft en snel genoeg is om veel op afstand te werken. Aangezien er op dit bedrijventerrein geen kabelaansluiting ligt en ADSL geen optie (meer) was, kozen we voor een aansluiting op het glasvezelnetwerk.

Stabiel en snel

Glasvezel biedt stabiliteit. Bovendien is, sinds onze aansluiting op het glasvezelnetwerk, de uploadsnelheid enorm verhoogd. Dat is een voordeel bij het versturen van grote (foto)bestanden naar klanten en dealers. Op termijn willen we de verbinding gaan gebruiken om een webshop te hosten, waarop onze dealers rechtstreeks kunnen bestellen. Glasvezel biedt die ruimte. De aansluiting op het glasvezelnetwerk is in ons geval tien keer zo duur als onze vorige zakelijke ADSL verbinding (we zijn van 25 naar 250 euro per maand gegaan). Bij het zoeken naar een aanbieder, kwam IP Visie prijstechnisch gunstig naar voren. We twijfelden even over de afstand – Zeewolde/Etten-Leur is niet naast de deur – maar omdat IP Visie, Business TOP Partner is van KPN, speelt afstand geen rol. KPN is toch de partij die langskomt als er iets aan de hand is.”

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug