Vollenhoven Olie

Referentie Vollenhoven Olie

Volledig inzicht

Met het nieuwe firewall cluster en gekoppelde wifi controllers hebben wij nu volledig inzicht en controle over de beveiliging van het gehele netwerk.

Vollenhoven Olie Technologie is hofleverancier van een compleet assortiment van olieproducten, concepten en diensten. In de loop der jaren heeft Vollenhoven Olie Technologie zich ontwikkeld tot één van de grootste onafhankelijke oliegroothandelaren in Nederland. Sinds 2006 is Vollenhoven Olie lid van de AVIA groep en beheert zowel AVIA (bemand), AVIA Xpress (onbemand) als AVIA TRUCK (transport) tankstations.

IP Visie heeft Vollenhoven geholpen met het vernieuwen en uitbreiden van de netwerkbeveiliging.

Toekomstbestendig

Het firewall cluster wat wij hadden, was niet meer van deze tijd. IP Visie adviseerde ons om over te stappen naar een nieuw cluster met de nieuwste technologieën op het gebied van netwerkbeveiliging. IP Visie heeft de overstap naar een nieuw cluster snel en deskundig uitgevoerd. De overstap naar een nieuw WatchGuard firewall cluster was hierdoor veel simpeler dan wij vooraf dachten, waardoor wij nu toekomstbestendig zijn.

Met het nieuwe firewall cluster en wifi hebben wij nu volledig inzicht en controle over de beveiliging van het gehele netwerk.

Probleemloos en draadloos werken

Sinds de vervanging hebben we geen problemen meer, zelfs niet als het druk is op kantoor. Overal hebben we nu een perfect signaal. Het draadloze netwerk wordt nu ook gecontroleerd en aangestuurd door het nieuwe cluster. Hierdoor kunnen wij het draadloze netwerk op dezelfde manier beveiligen als de rest van ons netwerk.

Juiste partner

Door de kennis van zaken, advies en het meedenken was het al vrij snel duidelijk dat IP Visie voor ons de juiste partner is als het om de beveiliging van ons netwerk gaat. Wij kunnen nu met een gerust hart overal veilig werken zonder bang te zijn voor aanvallen van buitenaf.