New Market Consultants

Referentie New Market Consultants

Kennis van zaken

Met hun kennis van zaken en het advies dat we kregen, was voor ons de keuze niet moeilijk: Zonder twijfel viel de keuze op IP Visie.

Eerlijk advies

Als B2B callcenter voor telemarketing, telesales en presales, bellen we de hele dag en hebben we internet continue nodig. Kwaliteit van onze lijnen is essentieel voor het slagen van ons werk. Met de zware ‘ISDN 30 lijnen’ konden we goed uit de voeten. Daar hing wel een prijskaartje aan. Vandaar dat we zochten naar een goedkopere oplossing met behoud van kwaliteit. De eerste stap was de keuze voor VoIP (bellen via de internetverbinding). De tweede stap was de overstap op glasvezel. De glasvezelinfrastructuur lag er, alleen de aftakkingen naar ons moesten worden geregeld. Om dat te realiseren, hebben we enkele partijen gesproken. Met IP Visie was er meteen een klik. Met hun kennis van zaken en het eerlijke advies dat we kregen, was voor ons de keuze niet moeilijk: IP Visie. Een hele plezierige partij om mee samen te werken, omdat je vraagstuk bij hen echt in goede handen is. Dat werkt gewoon prettig.

Kristalheldere VoIP

Met de overstap op glasvezel zouden we nog meer kosten kunnen besparen. Het maandbedrag dat we nu voor glasvezel betalen, is beduidend lager dan het maandbedrag dat we betaalden voor ADSL, terwijl dat maar de helft aan capaciteit bood. Als je de komende jaren niet verhuist en je glasvezelcontract kunt uitdienen, is glasvezel financieel aantrekkelijk. Helemaal als je net als wij de VoIP via glasvezel laat verlopen. IP Visie gaf eerlijk aan hier geen ervaring mee te hebben, maar stond wel open voor een samenwerking met onze VoIP leverancier. IP Visie adviseerde over de inrichting, KPN regelde de aanleg en onze VoIP aanbieder legde het platform aan. Het werkt perfect. Onze eigen IT-man test regelmatig de kwaliteit van de verbinding; die is 100%. En iedere keer dat ik Jos Beckers van IP Visie aan de lijn heb, staat hij er weer van versteld dat de lijn zo kristalhelder is. VoIP via glasvezel; het kan echt.