Happy Customers

Referentie Happy Customers

Snel en adequaat

IP Visie reageerde snel en adequaat op onze aanvraag voor glasvezel en kwam met een goede prijsstelling. De keuze was snel gemaakt.

HappyCustomers helpt bedrijven met het optimaliseren van IT processen via Detachering, Consultancy, Training en Remote ICT services. Het compact georganiseerde bedrijf werkte jarenlang met veel plezier vanuit het Arsenaal (gerestyled door Jan des Bouvries) in Naarden. Eind 2010 verhuisde HappyCustomers naar bedrijventerrein Gooimeer in Naarden. De aanwezigheid van glasvezel speelde hierbij een rol.

Snelle en adequate reactie

De aanwezigheid van glasvezel was niet doorslaggevend bij de keuze voor een nieuwe hoofdlocatie, maar speelde wel een rol. Steeds meer van onze managementservices – zoals het draaien van helpdesks voor onze klanten – gebeurt namelijk op afstand. Daarbij maken we gebruik van externe datacenters. Vanwege dit Nieuwe Werken zijn snelle en betrouwbare internetverbindingen voor ons een must. Zodra onze verhuisplannen definitief vormen kregen, hebben we een partner voor glasvezel gezocht. Even Googelen en dan kom je snel bij IP Visie uit. We benaderden ook een andere aanbieder, maar IP Visie maakte voor ons de keuze makkelijk. Ze reageerden namelijk snel en adequaat op onze offerteaanvraag en kwamen met een goede prijsstelling. Ook de keuze voor KPN was snel gemaakt; dat is nog altijd een relatief stabiele partij met het best beschikbare netwerk.

Verder groeien

Achteraf is het goed dat we de glasvezelaansluiting in een vroeg stadium hebben aangevraagd. De aanlooptijd is namelijk lang, wat te maken heeft met vergunningen die verleend moeten worden. Door onze tijdige aanmelding en doordat IP Visie alle afspraken netjes nakwam, waren de levering en bekabeling tijdig in orde. We beschikten vanaf dag één op onze nieuwe hoofdlocatie over een hele snelle verbinding. Dat went net zo snel! We zijn blij met de gemaakte keuze voor glasvezel. Een mooie bijkomstigheid is namelijk dat we met glasvezel makkelijk verder kunnen opschalen, waardoor HappyCustomers ook verder kan groeien.