Bertels Holland B.V.

Referentie Bertels Holland B.V.

Beveiliging in goede handen

Met een Managed Firewall van IP Visie is de internet beveiliging van ons netwerk in goede handen en zijn wij verzekerd van ondersteuning, expertise en kennis.

Bertels ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige potgronden en meststoffen. Naast haar eigen succesvolle merk Pure, biedt Bertels full service op het gebied van private labels. Bertels is wereldwijd actief en gevestigd te Ospel waar ook het productiecentrum en laboratorium zich bevinden.

IP Visie heeft Bertels geholpen met een veilige en zorgeloze manier van werken. Met Managed Firewall van IP Visie is de internetbeveiliging van ons netwerk in goede handen en zijn wij verzekerd van ondersteuning, expertise en kennis.

Upgrade naar 500 Mbit/s

Door de toename van werken in en met de cloud was een upgrade naar 500 Mbit voor de verdere ontwikkeling van onze organisatie noodzakelijk. De firewall en router apparatuur die wij hadden, kon echter niet overweg met de door ons gewenste 500 Mbit glasvezel. IP Visie adviseerde ons te kiezen voor één apparaat; een managed firewall met routerfunctie. Aangezien beveiliging een steeds belangrijkere rol speelt binnen de IT ben ik van mening dit beter over te kunnen laten aan mannen voor wie dit dagelijkse kost is.

Oude firewall eruit, nieuwe firewall erin

Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, werken wij nu veilig en snel op de nieuwe 500 Mbit. IP Visie heeft de firewall vervangen en de glasvezel upgrade voor Bertels verzorgd. Alles in één keer zodat we met minimale downtime over waren. De verouderde SonicWall firewall die wij hadden, is vervangen door een managed firewall van IP Visie met de nieuwste security technologie.

Maandelijkse rapportages

Met Managed Firewall van IP Visie blijft onze firewall up-to-date en word ik maandelijks voorzien van een managementrapportage. Via het portal kan ik realtime zien wat de firewall blokkeert en wat er gebeurt op ons netwerk.

Volledige ontzorging

Meer bandbreedte en een betere beveiliging dankzij de Managed Firewall van IP Visie. Met andere woorden: volledig ontzorgd betreffende onze internetoplossing en beveiliging middels één aanspreekpunt. Alle gemaakte afspraken werden nagekomen en de oplevering van de nieuwe glasvezel, inclusief overstap naar de Managed Firewall, is vlekkeloos verlopen met minimale downtime.

De samenwerking met IP Visie ervaren wij als zeer plezierig en professioneel.