+31 76 - 5331331
Awards IP Visie

Awards IP VisieMarketing Award 2014

Bunnik, 30 januari 2014

Op 30 januari 2014 vonden de KPN Channel Awards 2014 plaats in studio A12 te Bunnik. Deze awards zijn de kroon op het werk voor Business Partners van KPN en worden aan de hand van 5 categorieën uitgereikt. IP Visie werd dit jaar wederom genomineerd voor de Marketing Award en ging aan het eind van de avond met de prestigieuze trofee naar huis.

KPN marketing award 2011De KPN Business Partner met de meest innovatieve marketingcampagne werd beloond met de gewilde Marketing Award. IP Visie kwam dit jaar op de proppen met de case “Social media werkt!”. Door niet alleen intensief gebruik te maken van Linkedin, Facebook, Twitter en Google+, maar ook enthousiast te bloggen over de relatief ingewikkelde wereld van netwerkverbindingen, heeft IP Visie al veel (potentiële) klanten aan zich gebonden.

Nou, en of social media werkt! Naast een verhoogde zichtbaarheid en een grote toename in het aantal bezoekers van de website en de blog, is ook een stijging in de social engagement te zien en komen steeds meer mensen erachter dat IP Visie een autoriteit is op het gebied van glasvezel.

“Wat de winnaar heeft gemaakt is het feit dat er meerdere marktbenaderingen tegelijkertijd zijn neergezet. Wat IP Visie heeft gedaan is de combinatie van social, online en juist die lokale aanwezigheid. Ik geloof dat dat iets is van de toekomst en voor de overige Business Partners is het een mooi voorbeeld.” Aldus Louis Rustenhoven van KPN.

Fouad el Hajjaj, directeur van IP Visie, zegt: “Wat ons op dit idee heeft gebracht? Continu bezig zijn met de hele groep en natuurlijk ook met KPN. Dat pakken we goed op en bewijst keer op keer te werken.”

Video

Foto's

KPN Channel Awards 2014
KPN Channel Awards 2014

KPN Channel Awards 2014
KPN Channel Awards 2014

KPN Channel Awards 2014
KPN Channel Awards 2014

Marketing Award 2011

Zoetermeer, 10 februari 2011

KPN marketing award 2011Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de KPN Channel Awards heeft IP Visie de KPN Marketing Award gewonnen. Deze wordt gewonnen door de business partner die de beste marketingprestatie heeft geleverd. Het vernieuwende karakter van de marketingactie en het uiteindelijke resultaat van de aanpak is doorslaggevend. Daarnaast heeft IP Visie ook de KPN Business Award 2011 gewonnen.

Juryrapport Marketing Award 2011
De Marketing Award is bestemd voor de Business Partner die dankzij een onderscheidende aanpak het maximale rendement uit zijn marketinginspanningen weet te realiseren. Vanuit dat uitgangspunt heeft de jury dit jaar gekozen voor IP Visie met hun nieuw opgezette glasvezelplatform.

Dit platform in de vorm van een website geeft op een heldere manier inzicht in de mogelijkheden van glasvezel. Aan de hand van een overzicht van alle Zakelijk Glas-gebieden in Nederland krijgen bezoekers op een laagdrempelige manier toegang tot alle financiële voorwaarden voor hun specifieke locatie. Bovendien biedt de website 24/7 de mogelijk volledig geautomatiseerd een maatwerkofferte aan te vragen.


Winnaar KPN marketing 2011 award IP Visie

Van links naar rechts:  Jos Beckers (IP Visie), Barbara de Loor en Toine Klok (Directeur KPN Business Partner Organisatie)

KPN Business Award 2008 & 2009 & 2010

KPN heeft KPN Business Award 2011IP Visie beloond met drie KPN Business Awards. Deze awards worden alleen uitgereikt aan business partners die zich onderscheiden door uitstekende prestaties op het gebied van innovatie, omzetwaarde, marketing of klantgerichtheid. In totaal werd er gestreden in vier categorieën. De awards werden uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst.

In 2010 won IP Visie voor de derde achtereenvolgende maal de KPN Business Award in de categorie Network Services. Er was sprake van een heuse dubbelslag, want naast de prestigieuze KPN Business Award viel IP Visie ook in de prijzen door het winnen van de Marketing Award 

Winnaar KPN business award 2011 IP Visie

Van links naar rechts:  Fouad el Hajjaj (Directeur IP Visie), Barbara de Loor en Toine Klok (Directeur KPN Business Partner Organisatie)

Advies nodig?

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com