Ons verhaal

History

We are not makers of history. We are made by history.

Met de komst van het internet en het ontstaan van de “cloud” ontstond er een behoefte aan specialisten op het gebied van data communicatie. Oprichters Jos en Fouad zagen al in de vorige eeuw de mogelijkheden die zouden ontstaan door de opkomst van het internet en kunnen daarom met een gerust hart digitale pioniers genoemd worden. Hun grote droom was om alles en iedereen met elkaar te verbinden en op die manier communicatie opnieuw vorm te geven.

People

Great things in business are never done by one person.

De technische mogelijkheden vandaag de dag en de complexiteit van oplossingen vragen om specialisten. In de loop der jaren is ons team uitgegroeid tot een hecht en gedreven team met een schat aan ervaring. De meesten van ons werken al jaren bij IP Visie, anderen sloten zich later aan en hebben jarenlange ervaring in de sector waarin we werkzaam zijn. Samen komen we tot de mooiste oplossingen en dat met veel plezier en passie.

Vision

Vision is the art of seeing what is invisible.

Internet zorgt er voor dat iedereen “connected” is. Dat geldt tot in alle uithoeken van de wereld. Daar waar nu voornamelijk mensen met elkaar communiceren zal dat in de komende jaren ook gelden voor allerlei apparaten. Alles en iedereen wordt met elkaar verbonden op basis van een nagenoeg onzichtbare digitale infrastructuur. Onze wereld zal daardoor blijven veranderen.

Growth

Everything that gets attention grows.

Alles wat aandacht krijgt groeit en onze aandacht gaat vooral uit naar onze infrastructuur. Daar blijven wij volop in investeren, met als reden om alle vormen van communicatie richting de toekomst mogelijk te maken. Onze grootste zorg is dat we alle nullen en enen zo snel mogelijk van A naar B krijgen, zodat iedereen kan profiteren van alle mogelijkheden die ontstaan.

Connection

It’s the connection that matters.

Wij begrijpen als geen ander dat het niet uitsluitend gaat om fysieke verbindingen, maar ook de connectie met elkaar. Deze connectie is zeker zo belangrijk en dat maakt ons uniek. Zakendoen is en blijft immers mensenwerk. Daarom spreken wij mensentaal en geen digitaal.