+31 76 - 5331331
Ontzorging van uw connectiviteit

IP Visie ontzorgt

Steeds meer bedrijven gaan over tot het uitbesteden van alle zaken die niet tot hun kernactiviteiten behoren. Dat is een logische trend die jaren terug al is ingezet en alles te maken heeft met het feit dat veel zaken steeds complexer worden en het best overgelaten kunnen worden aan specialisten. 

Dat geldt ook voor verbindingen. Of het nu gaat om snelle internet verbindingen over glasvezel, gesloten VPN netwerken, dark fibers of private lines; het blijft specialistenwerk.

Waarom ontzorging van IP Visie

  • wij bieden u de best passende oplossing
  • wij monitoren uw verbindingen pro-actief
  • u kunt bij ons kiezen voor managed routers
  • wij beschermen uw netwerk met een Managed Firewall
  • wij zorgen voor een werkende internet verbinding door een Anti-DDoS oplossing

Advies nodig?

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com

Wij bieden u de best passende oplossing

Ieder bedrijf is uniek en kent zijn eigen specialisme en expertise. Oplossingen voor uw specifieke automatiseringsproblemen vragen om die reden ook om specifieke en unieke oplossingen om de problemen op te lossen. Door  middel van een persoonlijk of telefonisch consult, gaan onze gecertificeerde engineers zich verdiepen in uw situatie. Aan de hand daarvan kunnen wij u advies geven over de meeste geschikte en efficiente oplossingen. Naast adviseren, implementeren en realiseren wij ook uw automatisering benodigdheden met daarbij horende verbindingen en service.


Lees meer over maatwerk

Wij regelen al uw verbindingen

Er bestaan veel verschillende soorten verbindingen, van zakelijke glasvezelverbindingen tot aan straalverbindingen en meer. Hierdoor zien bedrijven vaak door de bomen het bos niet meer. Ook komt er veel bij kijken bij het kiezen van de juiste verbinding voor uw situatie.

Bij IP Visie, bespreken wij met u de belangrijkste verbindingen die bij uw bedrijf passen, kunnen wij antwoord geven op al uw vragen en adviseren wij u over welke verbinding u zou kunnen nemen. Wij kunnen namelijk alle verschillende type verbindingen regelen, waardoor u dit niet zelf bij een provider hoeft te regelen. Hierbij ontzorgen wij u dit hele process van aanvraag.


Lees meer over Zakelijk Glasvezel

Houdt kwaadwillenden op afstand met een Managed Firewall

Naast het afnemen van een Managed Router, adviseren wij ook altijd om een Managed Firewall te nemen. Zonder een firewall loopt uw bedrijf een enorm risico. Het simpelweg afnemen van een anti-virus software pakket volstaat niet langer. Ook op het netwerk en in netwerkapparatuur kunnen virussen en malware zich nestelen. Het is daarom van belang om virussen en malware van uw bedrijfsnetwerk te weren. Dit kan uitstekend met onze Managed Firewall oplossing. 

Het onderhouden en monitoren van een firewall vergt tijd en expertise. Zo dient er met regelmaat updates uitgevoerd te worden op de firewall. Denk hierbij aan virusdefinities en firmware updates. Om organisaties te ontzorgen heeft IP Visie de 'Managed Firewall' dienst in het leven geroepen. Onze netwerk engineers richten uw firewall naar wens in, monitoren de deze en komen op basis van de door u gekozen SLA in actie wanneer een bedreiging gesignaleerd is


Lees meer over Managed Firewall

Uw connectiviteit gewaarborgd door een Managed Router

Het heeft onze voorkeur dat u kiest voor een managed router in combinatie met uw internetverbinding. Op deze manier zijn wij volledig verantwoordelijk voor het correct functioneren van uw internetverbinding. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het juist configureren van de router. Wij zorgen voor een optimale configuratie, die geheel is afgestemd op de door u afgenomen verbinding.

Vanuit ons Network Operation Center zijn wij tevens in staat om de verbinding geheel pro-actief te monitoren en een mogelijke verstoring te detecteren en te verhelpen, zodat uw verbindingen continu actief zijn. 

  • pro-actieve monitoring
  • geen aanschafkosten voor de router (ook niet bij een upgrade)
  • gratis vervanging bij defect
  • geen zorgen bij de configuratie

Contact

Wilt u volledig of deels ontzorgd worden voor uw ICT? Dan kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen.


Neem contact op