Overlast door toenemend aantal DDoS aanvallen

  • 17 september 2020
  • DDoS
Overlast door toenemend aantal DDoS aanvallen

Enorme toename aantal DDos aanvallen

IP Visie heeft als Internet Service Provider in toenemende mate last van DDoS aanvallen. Helaas is dit een trend die zichtbaar is onder alle ISP's, niet alleen in Nederland, maar wereldwijd.

Het Nationaal Cyber Security Centrum meldt in een recent nieuwsbericht dat niet alleen het aantal DDoS aanvallen onder ISP's toeneemt, maar ook de intensiteit.

IP Visie is via de Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP) aangesloten bij de NaWas (Nationale anti-DDoS wasstraat). Dat zorgt er voor dat de overlast voor onze klanten in de meeste gevallen tot een minimum beperkt blijft, maar soms zorgt de omschakeling voor een korte onderbreking.

Uiteraard doen wij er als Internet Service Provider alles aan om de overlast voor onze klanten tot een minimum te beperken en nemen wij alle maatregelen die nodig zijn om de continuiteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Wij vragen u echter begrip voor het feit dat er kortstondige onderbrekingen kunnen optreden als gevolg van het toenemend aantal DDoS aanvallen.