IP Visie neemt managed firewall specialist Signiom over

  • 17 september 2018
  • overname, ip visie
IP Visie neemt managed firewall specialist Signiom over

Glasvezel- en internetspecialist IP Visie heeft Signiom overgenomen, een leverancier van managed firewall oplossingen voor bedrijven. Met de overname breidt IP Visie haar activiteiten verder uit op het gebied van snelle internetverbindingen over glasvezel.

Het in Geertruidenberg gevestigde Signiom werd in 2009 opgericht door Raymond Schuiling en zijn voormalige compagnon. Signiom is actief op de markt voor managed firewall diensten voor de zakelijke markt. Signiom zal onder haar eigen merknaam zelfstandig in de markt blijven opereren.

Fouad el Hajjaj, directeur bij IP Visie over de overname van Signiom:
“ Signiom is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een specialist op het gebied van managed firewalls. De missie van Signiom om bedrijven veilig gebruik te laten maken van hun internetverbinding en hen te beschermen tegen de gevaren van cybercrime, sluit uitstekend aan bij de strategie van IP Visie om een complete dienstverlening te kunnen bieden als het gaat om snelle internetverbindingen over glasvezel. Wij kijken er naar uit om samen met Signiom een verdere groei te realiseren, niet alleen in het aantal verbindingen, maar vooral ook in aanverwante diensten. ”

Raymond Schuiling, directeur van Signiom, voegt toe:
“ We staan aan de vooravond van een nieuwe groeifase waarin we zien dat cybersecurity een steeds belangrijkere rol speelt in de hedendaagse manier van zakendoen. Naast het leveren van managed firewall diensten zullen wij in de nabije toekomst onze activiteiten uitbreiden met andere security gerelateerde diensten. Wij zien in IP Visie de juiste partner om deze groei succesvol te laten plaatsvinden. ”

Signiom is onlangs verhuisd en vanaf heden gevestigd in het pand van IP Visie aan de Penningweg 12 in Etten-Leur.

Raymond Schuiling, directeur Signiom (midden) ondertekent het overnamecontract in aanwezigheid van beide eigenaren van IP Visie, Fouad el Hajjaj (links) en Jos Beckers (rechts)