Europese Top Partner Award van Swyx voor IP Visie

  • 6 september 2018
  • Swyx, award

Op 6 september 2018 organiseerde Swyx de jaarlijkse Partner en Technology Conference in Hannover. IP Visie was één van de deelnemende partners en werd in het prachtige Schloss Herrenhausen verrast met een onderscheiding door Swyx.

Fouad el Hajjaj nam als algemeen directeur van IP Visie trots de Top Partner Award in ontvangst. Fouad el Hajjaj: “In Nederland hebben we met IP Visie al meerdere awards mogen ontvangen. Dit is de eerste onderscheiding op een Europees podium. Dat maakt het extra bijzonder. Het is voor ons een bevestiging dat we met onze telefonie-oplossingen op de juiste weg zijn. We zijn nog maar enkele jaren bezig op de markt van IP telefonie in de vorm van SIP Trunks en Hosted Telefonie oplossingen. Daarin gebruiken we de mooie technieken van Swyx. Hun onderscheiding voelt als een beloning voor de progressie die we in korte tijd hebben gemaakt. Natuurlijk zijn we Swyx erkentelijk voor deze bijzondere onderscheiding.”

Swyx onderscheidde op het partnerevent per land de partners voor hun bijzondere prestaties. IP Visie behoorde tot één van de drie Nederlandse prijswinnaars.