+31 76 - 5331331
Nieuws IP Visie

Overlast door toenemend aantal DDoS aanvallen

17 september 2020

IP Visie heeft als Internet Service Provider in toenemende mate last van DDoS aanvallen. Helaas is dit een trend die zichtbaar is onder alle ISP's, niet alleen in Nederland, maar wereldwijd.

lees bericht

IP Visie breidt uit met nieuwe partnerstrategie

30 maart 2020

IP Visie breidt uit met een nieuwe partnerstrategie. Vanaf 1 april gaat een geheel nieuwe BV, genaamd IP Visie Channel Partners de lucht in, met Maarten Kippers als directeur.

lees bericht

COVID-19 statement

13 maart 2020

IP Visie houdt de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten. Vanwege het feit dat de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten voorop staan, hebben wij de nodige maatregelen getroffen om onze dienstverlening te kunnen continueren.

lees bericht

IP Visie presenteert haar nieuwe brandmovie

14 november 2019

De wereld veranderd in een hoog tempo, daar zijn wij ons als IP Visie elke dag opnieuw van bewust. De vraag naar betrouwbare infrastructuur en bandbreedte blijft maar groeien, ongeacht de oplossing die bedrijven zoeken. De wereld verandert niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onszelf en daar spelen we graag op in met een nieuwe bedrijfsvideo.

lees bericht

IP Visie versterkt haar positie in onderwijs

20 september 2019

IP Visie is door inkoopcoöperatie SIVON geselecteerd voor het leveren van managed ethernet diensten. Schoolbesturen uit het primair en voortgezet onderwijs kunnen voortaan zonder ingewikkelde en tijdrovende aanbestedingstrajecten een betrouwbare en beveiligde internetdienst afnemen.

lees bericht

IP Visie neemt internet en security specialist IX Networks over

9 september 2019

Glasvezel- en internetspecialist IP Visie heeft het Limburgse bedrijf IX Networks overgenomen. Met de overname breidt IP Visie haar mogelijkheden uit om door heel Nederland, niet alleen zakelijke glasvezelverbindingen te kunnen aanbieden, maar ook hoogwaardige koperverbindingen.

lees bericht

IP Visie en Dataplace tekenen partnerovereenkomst

20 juni 2019

Samen zorgdragen voor de best passende internet en colocatie ondersteuning voor bedrijven; dat is de drijfveer achter het partnerschap tussen IP Visie en Dataplace. Vandaag tekenden de twee ambitieuze en innovatieve bedrijven een partnercontract om hun samenwerking officieel vorm te geven. Met het tekenen van deze overeenkomst bevestigen zij het belang van de best passende oplossing voor de eindklant.

lees bericht

IP Visie opent de deuren van haar datacenter

10 april 2019

Gisteren was het zover: IP Visie opende haar nieuwe datacenter in de mediatoren van Roosendaal. Halverwege de middag daalde een tweetal luchtacrobaten van grote hoogte af naar de begane grond, waar een groot aantal genodigden stond te wachten. Onder de gasten bevond zich ook de wethouder van Economische Zaken ...

lees bericht

IP Visie sponsort MAIN Energie Business Challenge

27 maart 2019

Elk jaar wordt de MAIN Energie Business Challenge georganiseerd met als doel geld in te zamelen voor een goed doel. IP Visie sponsort dit jaar team 111 dat bestaat uit Wilbert Havermans en Alexander Dekker. Zij zullen met een Volkswagen Golf GTE deelnemen aan de reis met bestemming Reims in Frankrijk.

lees bericht

IP Visie opent nieuwe datacenter op 9 april

22 maart 2019

Eindelijk is het zover. Na maanden van voorbereiding openen wij ons nieuwe datacenter in de mediatoren van Roosendaal.

Een bijzondere locatie om meerdere redenen. Verbindingen, veiligheid en stroomvoorziening zijn uitstekend geregeld op deze locatie, die onderdeel uitmaakt van de Nederlandse noodinfrastructuur.

lees bericht

IP Visie wint Ambition Partner of the Year Award van Eurofiber

31 oktober 2018

Tijdens de jaarlijkse Infosecurity beurs heeft Eurofiber voor het eerst de Eurofiber Partner Awards uitgereikt. Er zijn in totaal 3 awards uitgereikt: Smart partner of the year, Solution partner of the year en Ambition partner of the year. IP Visie heeft dit jaar de Ambition award gewonnen vanwege hun professionele aanpak en goede samenwerking met Eurofiber.

lees bericht

IP Visie kiest mediatoren in Roosendaal als locatie voor nieuw datacenter

22 oktober 2018

IP Visie betrekt binnenkort een nieuw datacenter in de mediatoren van Alticom in Roosendaal en zet daarmee haar ambitie als specialist op het gebied van verbindingen en datacenters kracht bij. Omdat ICT steeds belangrijker wordt, kiezen steeds meer bedrijven ervoor om hun apparatuur veilig in een datacenter te plaatsen.

lees bericht

Use case IP Visie and NL-ix

9 oktober 2018

Etten-Leur based IP Visie provides internet and cloud access, data and VoIP services to a large variety of customers. The company has an excellent reputation as a leading provisioner and has won the KPN best fiber access reseller award twice. Customers not only choose them for the quality of their service levels, but they also want fast delivery timeframes.

lees bericht

IP Visie neemt managed firewall specialist Signiom over

17 september 2018

Glasvezel- en internetspecialist IP Visie heeft Signiom overgenomen, een leverancier van managed firewall oplossingen voor bedrijven. Met de overname breidt IP Visie haar activiteiten verder uit op het gebied van snelle internetverbindingen over glasvezel.

lees bericht

Europese Top Partner Award van Swyx voor IP Visie

6 september 2018

Op 6 september 2018 organiseerde Swyx de jaarlijkse Partner en Technology Conference in Hannover. IP Visie was één van de deelnemende partners en werd in het prachtige Schloss Herrenhausen verrast met een onderscheiding door Swyx.

lees bericht

Mondicon en IP Visie lanceren gezamenlijke failoverdienst

2 mei 2018

IP Visie, specialist in het leveren van zakelijk glasvezel in Nederland, en mobiel dataspecialist Mondicon bundelen hun krachten. Samen brengen zij een nieuwe failoverdienst op de markt. Door de krachten van vast en mobiel internet te bundelen, garanderen beide partijen een stabiele en betaalbare failoveroplossing.

lees bericht

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug