+31 76 - 5331331
Verhuizing

Verhuizing

Wanneer u besluit te verhuizen zijn er een hoop zaken waar u aan moet denken. Uw internetverbinding en alles wat daarmee te maken heeft is één van de vele zaken. Het aanvragen van een internetverbinding kan wat tijd in beslag nemen. Het verhuizen van de Managed Firewall is daarentegen vaak een makkelijker iets. Maar niet altijd.

U kunt de firewall verhuizen

De Managed Firewall is niet gebonden aan uw locatie. Dit betekent direct dat het mogelijk is om de firewall mee te nemen naar uw nieuwe locatie. In de meeste gevallen kunt u deze niet loskoppelen en aan een nieuwe, andere verbinding aangesloten worden op de nieuwe locatie. De configuratie is specifiek gemaakt voor de verbinding waar het origineel op aangesloten was.

Verbinding van IP Visie

Beschikt u op dit moment over een zakelijke internetverbinding van IP Visie, en kiest u hier ook voor op de nieuwe locatie? Dan kan in sommige gevallen de Managed Firewall zonder problemen worden gekoppeld aan de nieuwe verbinding. Dit geldt voor wanneer u op de huidige locatie gebruikt maakt van Zakelijk Internet in combinatie met Zakelijk Glasvezel, en u dit ook zo aanvraagt voor de nieuwe locatie. Wanneer u dezelfde IP-adressen gebruikt op de nieuwe verbinding, hoeft de configuratie niet gewijzigd te worden.