+31 76 - 5331331
Security Levels

Security Levels

De Managed Firewall kan in drie verschillende varianten geleverd worden, ieder met een eigen security level: Standard, Basic en Total. De Standard variant beschikt over de minste functionaliteit en biedt de laagste bescherming voor uw netwerk. Total biedt daarentegen alle mogelijkheden die een WatchGuard Firewall in combinatie met Total Security biedt en heeft daarmee het hoogste beveiligingsniveau.

Kenmerken Security Levels

  • elk maand een rapportage
  • op alle firewalls beheer en monitoring
  • voor elke organisatie een security level op maat

Security

De Managed Firewall wordt afhankelijk van het gekozen Security Level geleverd met diverse modules zoals DoS/DDoS preventie, website filtering en data loss prevention. Vanaf de Basic variant heeft u al een basis bescherming tegen ransomware en zero-day aanvallen. Met Total beschikt u over de meest uitgebreide beveiliging inclusief bescherming tegen phishing. 


Standard

Basic

Total

DoS/DDoS preventie

Intrusion Prevention

Application Control

Anti-Virus

Anti-Malware

Anti-Spam

Botnet detectie

Website filtering

Ransomware bescherming

deels

Zero-day bescherming

deels

Phishing bescherming

Data Loss Prevention

Functionaliteit

Behalve security biedt een Managed Firewall een scala aan mogelijkheden als het gaat om netwerkfunctionaliteit. Zo is het mogelijk om medewerkers -waar ze ook zijn-  verbinding te laten maken met uw netwerk dankzij de VPN functionaliteit. En is internet de éérste levensbehoefte van uw organisatie, dan kan de Managed Firewall bij een redundante internetverbinding worden ingezet om een fail-over te verzorgen.


Standard

Basic

Total

Router functionaliteit

VPN functionaliteit

Multi-WAN

Fail-over functionaliteit

optioneel

optioneel

optioneel

Beheer en Rapportage

De Managed Firewall wordt bij u op locatie geïnstalleerd door een van onze security specialisten. De Firewall wordt voorzien van een standaard configuratie die geschikt is voor uw internetverbinding. Desgewenst kan de configuratie worden aangevuld met specifieke wensen vanuit uw organisatie. De Managed Firewall wordt door IP Visie 24x7 gemonitord. U ontvangt op maandelijkse basis een rapportage.


Standard

Basic

Total

Beheer en Monitoring

Rapportage en Logging