Rapportages

Rapportages

Onze managed firewall dienst maakt voor rapportage gebruik van 'WatchGuard Dimension'. Maandelijks ontvangt u rapportages, waarin u kunt zien met welke bedreigingen uw netwerk te maken heeft gekregen.

Kenmerken WatchGuard Dimension

  • 24 x 7 x 365 inzicht
  • rapportages op maat
  • visuele weergaves van netwerkactiviteit
  • rapportages voldoen aan HIPAA, PCI DSS en GDPR

Ruwe data wordt belangrijke informatie

Het is vrijwel onmogelijk om grote hoeveelheden ruwe data te doorzoeken naar mogelijke bedreigingen en om te zetten in acties om uw security te optimaliseren. Om uitval van het netwerk of gegevensverlies te voorkomen is het belangrijk om snel te handelen wanneer een risico gesignaleerd wordt.

Managed firewall rapportage

WatchGuard Dimension kan op elk moment worden geraadpleegd, zodat u realtime inzicht heeft. Netwerkactiviteit wordt gepresenteerd in visuele en interactieve overzichten. Doordat de resultaten en loggings visueel weergegeven worden is het mogelijk om potentiële bedreigingen en risico's te identificeren. Naast bedreigingen heeft u ook inzicht in de activiteit op gebruikersniveau: zoals wie er grote bestanden aan het downloaden is en welke websites er bezocht worden.

Rapportages op maat

WatchGuard Dimension beschikt standaard over meer dan 100 rapportage sjablonen en dashboards. Diverse standaard rapportages voldoen aan de PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) en HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act). Naast de standaard sjablonen is het mogelijk om persoonlijke rapportages en dashboards te maken, die de informatie weergeven die voor u van belang is.

Standaard worden alle direct relateerbare persoonsgegevens binnen Dimension gemaskeerd en anoniem weergegeven waardoor informatie niet direct herleidbaar is naar een persoon. Dit geldt ook voor IP adressen, omdat deze binnen de GDPR wetgeving (General Data Protection Regulation) gezien worden als informatie die naar een persoon herleid kan worden.

Uw Data Privacy Officer kan indien noodzakelijk de gemaskeerde persoonsgegevens in rapporten en dashboards onleesbaar maken.

 

WatchGuard Dimension