+31 76 - 5331331
Rapportages

Rapportages

Steeds vaker krijgen bedrijven te maken met de gevaren op het internet. De gevaren lopen uiteen van informatiediefstal, personen die uw netwerk proberen te hacken of een DDoS aanval om ervoor te zorgen dat u niet meer bereikbaar bent. Met de ingebruikname van 'WatchGuard Dimension' ontvangt u maandelijkse rapportages, waarin u kunt zien met welke bedreigingen uw netwerk te maken heeft gekregen en welke zijn afgeweerd door uw firewall.

Kenmerken WatchGuard Dimension

  • 24 x 7 x 365 inzicht
  • rapportages op maat
  • visuele weergaves van netwerkactiviteit
  • rapportages voldoen aan HIPAA, PCI DSS en GDPR

Ruwe data wordt kritische informatie

Het is vrijwel onmogelijk om grote hoeveelheden ruwe data te doorzoeken naar mogelijke bedreigingen, te verwerken en om te zetten in acties om uw security te optimaliseren. Om uitval van het netwerk of gegevensverlies te voorkomen is het belangrijk om snel te handelen wanneer een risico gesignaleerd wordt. Bij Managed Firewall van IP Visie maakt u standaard gebruik van Dimension.WatchGuard Dimension kan op elk moment worden geraadpleegd, zodat u realtime en op elke locatie inzicht heeft. Netwerkactiviteit wordt direct gepresenteerd in visuele en interactieve overzichten. Doordat de resultaten en loggings visueel weergegeven worden is het mogelijk om potentiële bedreigingen en risico's te identificeren. Naast bedreigingen heeft u ook inzicht in de activiteit op gebruikersniveau: zoals wie er grote bestanden aan het downloaden is en welke websites er bezocht worden. Met WebBlocker is het mogelijk om een intern beleid te maken aangaande het surfgedrag van medewerkers.

Rapportages op maat

WatchGuard Dimension beschikt standaard over meer dan 100 rapportage sjablonen en dashboards. Diverse standaard rapportages voldoen aan de PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) en HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act). Naast de standaard sjablonen is het mogelijk om persoonlijke rapportages en dashboards te maken, die de informatie weergeven die voor u van belang is. Het is mogelijk om de rapportage automatisch en periodiek te laten versturen naar een medewerker van uw organisatie.

Standaard worden alle direct relateerbare persoonsgegevens binnen Dimension gemaskeerd en anoniem weergegeven waardoor informatie niet direct herleidbaar is naar een persoon. Dit geldt ook voor IP adressen, omdat deze binnen de GDPR wetgeving (General Data Protection Regulation) gezien worden als informatie die naar een persoon herleid kan worden. 

Uw Functionaris voor de Gegevensbescherming (Data Privacy Officer) kan indien noodzakelijk de gemaskeerde persoonsgegevens in rapporten en dashboards onleesbaar maken.