MSSP

MSSP

Naast Internet Service Provider (ISP) zijn wij ook Managed Security Service Provider (MSSP). Door een unieke combinatie van diensten, die worden geleverd vanuit onze datacenters, zoals een Anti-DDoS wasstraat en apparatuur bij u op locatie zijn wij in staat om uw netwerk uitstekend te beschermen tegen vrijwel alle dreigingen op het gebied van cybercrime.

Onze veiligheid, op uw manier geleverd

Wij begrijpen dat klanten meer nodig hebben dan alleen een hardware-installatie, technische ondersteuning en preventie tegen bedreigingen. Of het nu gaat om fysieke of virtuele infrastructuren, of om beveiligingsdekking via netwerken, endpoints en wifi-omgevingen, klanten hebben totale veiligheid en gemoedsrust nodig en willen kunnen vertrouwen op ons.

Als Managed Security Service Provider (MSSP) zijn wij volledig uitgerust om u te ontzorgen op het gebied van security. Wij hebben de mensen, de middelen en de tijd om u op de juiste manier te ondersteunen. Wij doen dat met technologie, die zich heeft bewezen en voortdurend verder wordt ontwikkeld en onderhouden.