Wat is WebBlocker?

Wat is WebBlocker?

WebBlocker blokkeert niet alleen automatisch bekende kwaadwillende websites, maar levert ook gedetailleerde inhoud en URL-filtertools om ongepaste inhoud te blokkeren en bandbreedte te besparen.

Kenmerken WebBlocker

  • Naadloze integratie met WatchGuard Dimension voor rapportages
  • Inhoud blokkeren voor één persoon, afdeling of op basis van planning (tijdsloten)
  • Bescherm gebruikers tegen riskante inhoud door schadelijke websites te blokkeren
  • Stel meldingen in voor wanneer gebruikers toegang willen tot geblokkeerde inhoud

WebBlocker beveiligt tegen schadelijke websites

Uw medewerkers maken continu gebruik van het internet. Hierbij zullen zij gebruik maken van meerdere websites: bijvoorbeeld cloud gebaseerde CRM systemen, financiële systemen, cloudapplicaties zoals OneDrive of Dropbox en surfen af en toe naar sociale media of nieuws websites. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een schadelijke website kan, bewust of onbewust, door iedereen zomaar geopend worden.

Omdat een malafide website zo geopend kan zijn is het van belang om u goed te beschermen tegen invloeden van schadelijke websites. WebBlocker helpt u daarmee, door in één keer hele categorieën websites (sociale media, aanstootgevende inhoud) te blokkeren of slechts voor vastgestelde tijden toe te staan. U kunt het beleid vaststellen voor uw hele organisatie, of slechts voor een of meerdere afdelingen of voor één specifieke gebruiker.

Integratie met WatchGuard Dimension

WebBlocker kan volledig geïntegreerd worden met WatchGuard dimension. Op deze manier hoeft u geen grote log-files door te kijken om een analyse te maken en op basis daarvan beleid te maken of te reageren op ongewenste activiteit. WatchGuard dimension maakt volledig visuele en interactieve rapportages, waardoor het mogelijk is op elk gewenst moment de webactiviteiten te bekijken en indien nodig te acteren.